Menu
POVEŞTI

Nu mai da, karmă, că nu mai fac!

superwoman defeat

Acesta va fi un text scurt, atipic mie, că nu-mi trebuie multe cuvinte ca să arăt că am înţeles existenţa karmei, care mi s-a revelat cu vârf şi îndesat odată cu apariţia celui de-al doilea copil.

Spre deosebire de primul, cu care am trecut prin puericultură ca vodă prin lobodă, acest al doilea ne-a pus niţel capac încă dinainte de a se înfiinţa pe lume. Prin urmare, iată cum a lucrat destinul să-mi dea lecţii prin fii-meu, de am zis că nu mai fac:

  • Să le judec pe cele care au ajuns la cezariană, în ciuda faptului că au făcut „tot ce este posibil” pentru o naştere naturală. Iaca şi eu am făcut „tot ce este posibil” şi-am stat până la 42 de săptămâni aşteptând deznodământul firesc; şi numai îngăduinţa divină de ultim moment m-a adus la rezultatul dorit, altfel eram programată, ca ultimă măsură, la operaţie, dacă naşterea nu s-ar fi declanşat în acea zi.
  • Să le judec pe cele care se laudă cu bebeluşi imenşi, de multe kile la puţine luni. Iaca, m-am ales c-un Buflea de aproape 11 kile la aproape şapte luni, fără să-l înfund cu mâncare, fără să alăptez la cerere (vezi mai multe despre asta aici), hrănit după acelaşi tipic ca frac-su de care erau doar fălcile (trăsătură de familie sine qua non), în rest sac de oase. Deci e gena, dom’le!
  • Să le judec pe cele care se plâng că nu le dorm copiii, orice-ar face. Am procedat cu al doilea fix la fel ca şi cu primul, incluzând şi „dresajul” învăţat de la somnoloagă. Să zicem c-a mers, în felul lui, dar acest copil este mult mai energic şi aplecat spre socializare decât frate-său mai mare. Adică doarme, dar nu cât vrem (şi ne-am aşteptat noi). Ori suntem noi mai obosiţi decât la prima tură de puericultură, ori kinder2 chiar are un program de somn mai agitat. Bine, în comparaţie cu ce aud sau citesc pe forumurile de părinţi, suntem lux. Dar tot mă face să mă gândesc că m-o fi blestemat vreuna de am judecat-o în trecut pentru incompetenţă în dresajul copilului la somn.

Cam atât, deocamdată, zic că-i suficientă cenuşă pentru un spălat pe cap.

Please, feel free to enjoy & gloat over this!

 

Sursa foto articol

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply