Menu
STIL DE VIAŢĂ

Lana vinde la Simbio

afis Lana_Simbio

Una dintre cele mai la modă crâşme din târg, Simbio, găzduieşte weekendul acesta un pop-up shop al designerului român care a transformat în laitmotiv fashion Cimitirul Vesel de la Săpânţa, adică Lana Dumitru. Astăzi şi mâine, de la 11:00 la 19:00, hainele Lanei aşteaptă să fie admirate şi cumpărate în mansarda casei de pe Negustori nr.26; în afară de colecţia de hanorace etno personalizate, care va fi lansată cu prilejul acestui pop-up store, la eveniment mai participă şi colecţiile:

colectia romanian apparel

Colectia Romanian Apparel by Lana Dumitru

„Romanian Apparel” care îndeamnă tot românul să-şi poarte moştenirea culturală pe haine. Poţi vedea colecţia aici.

colectia la naive

Colectia La Naive by Lana Dumitru

„La Naїve” – o joacă vestimentară realizată în colaborare cu mai mulţi artişti români contemporani din care au rezultat omagii textile aduse operelor unor pictori celebri, precum: Van Gogh, Dali, Georgia O’Keefe. Poţi vedea colecţia aici.

Colectia Pink Cemetery by Lana Dumitru

Colectia Pink Cemetery by Lana Dumitru

„Pink Cemetery” – colecţia care a reinterpretat universul picturilor din Cimitirul Vesel şi a decorat cu ele bustiere, rochii, fuste, salopete, hanorace, încălţăminte. Poţi vedea colecţia aici.

Sursa foto

 

colectia britnic X photoshopoetry

Colectia Britnic X Photoshopoetry by Lana Dumitru

„Lana X Britnic – Photoshopoetry” – o colecţie de tricouri amuzante, stranii şi simbolice, inspirate din lucrările lui Victor Brauner, artist român expus în marile muzee de artă ale lumii. Poţi vedea colecţia aici.

dero collection

Colectia Carpet Diem by Lana Dumitru

„Carpet Diem” – este colecţia special creată de Lana pentru Dero şi va fi disponibilă la acest pop-up store pentru prima dată, la cererea publicului. Piese din colecţie sunt deja purtate de vedete precum Andreea Esca sau Loredana, ca parte a campaniei Dero de redesign de ambalaj. Poţi vedea colecţia aici.

 

Pe lângă limonada din partea casei, vei avea la dispoziţie şi nişte tablete cu ajutorul cărora vei putea face cumpărături online din colecţiile de la târg. Totuşi, eu sper că ne lasă să luăm acasă hainele cumpărate; altfel, oricât de bună ar fi Asian Beef Salad de la Simbio, tot n-o să mă consoleze pentru faptul că plec de la târg cu mâna goală (şi cardul asemenea).

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

2 Comments

 • Dany
  21 septembrie 2015 at 4:42 pm

  Fără supărare, da’ n-am mai văzut așa sorcove de la Anul Nou…

  Reply
  • Idriceanu
   21 septembrie 2015 at 5:30 pm

   :))) fiecare cu ce-i place. mie mi se par vesele si cool 🙂

   Reply

Leave a Reply