Menu
STIL DE VIAŢĂ

Lansări şi noutăţi de modă

_DSC6407

E o perioadă plină de evenimente de presă, nu-mi mai văd capul de îmbrăcat, coafat, luptat cu traficul la cele mai imposibile ore de traversat Bucureştiul. Dar mă-ntâlnesc cu oameni dragi şi văd lucruri frumoase, astfel încât lamentările sunt, de cele mai multe ori, doar un moment de alint. Iată pe unde am mai umblat zilele trecute:

 

Frăţia cristalului

Preciosa a aniversat un an de prezenţă pe piaţa românească şi şi-a prezentat colecţia de sezon sub conceptul „Your Crystal Choice”; astfel, concept store-ul situat la etajul întâi al Băneasa Shopping City a adunat jurnalişti, bloggeri şi vedete care au testat o aplicaţie ce foloseşte realitatea augmentată, jucându-se cu un ditamai diamantul – doar în poză, din păcate.

preciosa

În rest, bineînţeles, am mâncat (prăjituri bune, raw, de la Rawyal by Carmen Negoiţă), am băut, am bălit la bijuteriile realizate în Boemia (mărturiile de botez din cristal sub formă de suzete mi-au rupt inima), le-am ascultat pe fetele de la Amadeus.

Realizate din argint sau inox, bijuteriile din colecţia Preciosa sunt împodobite cu pietre Genuine Czech Crystal ce cuprind o paletă cromatică largă, de la tonuri pastelate de roz, bleu şi violet, până la clasicele negru şi argintiu. Găseşti aici inele, cercei, brăţări, coliere, lănţişoare cu pandantive şi seturi de bijuterii.

colaj2

 

colaj1

Mi-a plăcut prezentarea produselor, aşa că le urez să se mute câte mai curând din standul de pe hol într-un spaţiu comercial închis (deşi e foarte posibil să aibă mai multă vizibilitate acolo unde sunt…).

 

 

Cinci ani de Bucureşti cu stil

bucharest-styleSursa foto

Fetele de la Bucharest Style au sărbătorit cinci ani de existenţă a sitului printr-o paradă a modei pe terasă la Promenada. Aşa că ne-am adunat jurnalişti şi bloggeri pasionaţi de modă ca să le fim alături Silviei Cîmpeanu şi Ralucăi Barbu, creierele fashioniste ale Bucharest Style, să le admirăm ţinutele alese pentru defilare, să le mâncăm îngheţata Haagen Dazs şi să ciocnim câte-un frappuccino de la Starbucks pentru viaţa lungă şi cu stil a sitului. Că dacă ele n-ar fi, cine-ar mai vâna cele mai deosebite ţinute pe străzile acestui oraş care pare atât de gri uneori?

 

 

Provizii pentru la toamnă

LC Waikiki a decorat Maison 13 absolut delicios – cu tonetă pentru vată de zahăr, candy-bar în culorile hainelor, bar de cocteiluri fructate şi bufet dulce-sărat pentru gusturi rafinate printre hainele expuse pe stendere, pe pereţi sau pe manechine – ca să-şi prezinte colecţia de toamnă-iarnă 2015-2016. Ştiu, pentru omul de rând pare anormal să se gândească acum la geacă de piele plus poncho şi pulover, dar zicătoarea aia cu vara car şi iarna sanie se aplică şi în modă.

_DSC6388

 

_DSC6344

 

Hainele sunt cool, lejere, pe stil casual şi office, mergând, în mare parte, pe dualitatea alb-negru – faţă de colecţia de vară, şi ea exemplificată la eveniment prin câteva piese, care este foarte colorată şi, btw, plină de reduceri în perioada asta.

_DSC6329   _DSC6310

 

 

_DSC6305
Dacă eşti ca mine – adică n-a intrat vreodată în vreun LC Waikiki până n-au deschis magazin la mall-ul din spatele blocului – atunci să ştii că gama e destul de ofertantă, cu croiuri în tendinţe, dar şi cu piese clasice, bune la şifonierul omului pasionat de modă pentru alcătuit combinaţii mereu valabile. A, şi au mulţi jeanşi, aşa că ai de unde alege, chiar dacă eşti mofturoasă şi dubios construită, ca mine. Colecţia de toamnă va fi în magazine la sfârşitul lui august.

 

Ecco iese în stradă

Şi nu orice arteră, ci Dorobanţiul, fiindcă şi-a deschis primul magazin stradal din Bucureşti. Este a 25-a casă Ecco din România, a 11-a din Capitală şi a devenit realitate în urma unei investiţii de 100 000 de euro. Aşadar, la adresa Calea Dorobanţi nr. 170 (cum vii dinspre Perla, e înainte de Mario Plaza, pe colţul opus al blocului) găseşti un concept store de 88 de metri pătraţi ce prezintă o imagine mai modernă şi mai sofisticată a stilului scandinav şi care găzduieşte produsele colecţiei de sezon – inclusiv sandalele statement Ecco Buillon pentru dame (îţi iau ochii direct din stradă, că sunt metalice şi expuse-n geam), pe care poţi să le asortezi cu nişte poşete de plângi cu capul pe cardul de credit.

colaj ecco
Eu le urez oamenilor de la Ecco să reuşească să susţină acest magazin mult şi bine, că prea m-am săturat să fluctuaţiile de retaileri şi imagine pe care marile artere comerciale ale Bucureştiului le suferă de 20 de ani încoace.

Deschidere ECCO Dorobanti_1

 

 

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

2 Comments

 • rivulusad.ro
  29 iunie 2015 at 9:14 am

  Cel ai fain a fost… bufetul… 😀

  Reply
  • Idriceanu
   29 iunie 2015 at 10:00 am

   :)))) fiecare cu preferintele sale

   Reply

Leave a Reply