Menu
this is me

M-am saturat de…

De cand ma stiu, ma dezamagesc niste lucruri: sa nu mi se raspunda la telefon, sa mi se inchida telefonul in nas, sa fiu mintita, sa fiu luata de proasta, sa mi se spuna una si sa se intample alta, sa nu fiu o prioritate pentru o persoana care este prioritatea mea, sa mi se dea tzeapa, sa nu mi se acorde incredere, sa fiu tratata mai prost decat merit, sa nu fiu tinuta in brate de omul de langa mine, sa mi se raspunda 😀 cand eu spun te iubesc, sa fiu dusa cu zaharelul in loc sa mi se dea un raspuns ferm, sa fiu lasata singura.

Mai nou, s-au adaugat urmatoarele lucruri pe care nu le mai suport: literele M, W, B, L, U, C, brandurile Dsquared2 si Frankie Morello, barmanii si cocktailurile, poreclele dragute, numerele de cosmote, tot ce e made in china, cumparaturile online, oamenii care mananca singuri, mancarea chinezeasca, baietii care stau cu mamele lor pana la 30 de ani, palul negru lucios, cuvantul „modern”, tenesii Lacoste, ochelarii de soare ai lui Pagal, mastile de ochi pentru somn, intrerupatoarele de lumina cu senzori, zona Pantelimon, tunsorile Versace si emo, afacerile online.

Numai ca, din pacate, la astea din urma inca mai tin…

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

6 Comments

 • Animaliciul50
  5 noiembrie 2008 at 10:30 am

  Hai ca incepi sa scrii din ce in ceo mai bine 😛

  Reply
 • realista
  10 noiembrie 2008 at 4:45 pm

  Eheee si eu de cate ori nu m-am saturat !!! Si daca m-am saturat, m-am saturat si gata !!! Nu mai tin la ce NU MERITA !!! M-am rupt de ce stiu ca-mi face rau !!! Tu de ce n-ai face-o?!?! Hai incearca !!! Nu e musai sa fii la fel cu toata lumea…Fiecare in felul lui…Fiecare are umbra lui. Tu ti-ai gasit-o pe cea potrivita, ce zici ?! Mai cerceteaza si…nu crede. E bine uneori sa mai tinem cont si de parerile unora, chiar daca sunt mai tineri ca noi, poate uneori au dreptate. In viata sa ai parte de mai putine, dar care sa-ti faca bine (asta asa ca o concluzie). SA NU ALERGAM DUPA HIMERE. Curaj si multa bafta !!!

  Reply
 • deroude
  13 noiembrie 2008 at 5:57 pm

  Have 1 🙂 and chill, girl dude. Make love not war!

  Reply
 • Santa
  3 decembrie 2008 at 9:19 am

  mi-ar placea sa te aud vorbind fara acele litere „nesuferite”. ha ha ha

  Reply
 • idriceanu
  3 decembrie 2008 at 10:03 am

  well, am incercat, dar nu prea mi-a iesit 😀

  Reply
 • Andrizes
  5 ianuarie 2009 at 7:27 pm

  Imi place cum scrii, dar toate au o limita!!! Te rog sa nu te iei de Dsquared 2 si afacerile online, k nu ti-au facut nimic!

  The One. The Only. Me!

  Reply

Leave a Reply