Menu
STIL DE VIAŢĂ

Mall-uri vechi în haine noi

FashionShow_Plaza-379

Am crescut cu Mall Vitan, ca să zic așa, că a apărut în București cam odată cu mine. Iaca, peste ani, s-a nimerit să-l am chiar în spatele blocului, adică să-mi fac veacul prin magazilele lui, spre disperarea bărbatului – din punct de vedere buget – și a copiilor – din punct de vedere urlete. Asta după vreo șase ani de Militari, când mare parte din universul meu de shopping plus fitness ținea de Plaza România.

Astea sunt mall-urile mele de suflet, oricât s-ar spune că au devenit marginalizate odată cu apariția coloșilor gen Băneasa, AFI sau Mega Mall. Plus că s-au renovat de curând, iar schimbarea la față a venit cu branduri noi și magazine mai mari pentru unii retaileri. Așa c-ar fi fost păcat să nu-și sărbătorească revenirea în stil mare, cu prezentarea noilor colecții pentru sezonul rece, cu vedete și concerte.

 

Concert cu burtică la Bucureşti Mall

Săptămâna trecută s-a sărbătorit București Mall – pe numele lui oficial – cu un show animat de Vali Bărbulescu și deschis de un concert Sore – care are o burtică de gravidă în luna a cincea tare simpatică și care, chiar și-așa, nu s-a dat înapoi la de țopăiala obișnuită de pe scenă. A urmat prezentarea de modă, presărată cu vedete: Adelina Pestriţu, Ilinca Vandici, Ellie White, Iuliana Luciu, Anca Serea (femeia-minune cu patru copii şi nicio vergetură), Geanina Ilieş, Adi Nartea.

După cum bine ştim, Vali Bărbulescu le cam face pe toate în showbiz, deci a prestat şi nişte fotografii în timpul defilării ţinutelor singurului magazin Tommy Hilfiger Sportswear Store din Bucureşti; iar Adelina Pestriţu şi-a tras nişte selfie-uri pe scenă în timpul prezentării Collective – sper că nu de teamă c-ar rămâne nepozată.

Anyway, iată câteva din ţinutele serii – pot funcţiona foarte bine şi ca repere pentru cumpărăturile de Moş Nicolae.

Iat-o şi pe Sore cea jucăuşă.

sore

Cod fashion de fulgi de zăpadă şi gheaţă sculptată

Săptămâna asta a fost rândul mall-ului-frate, Plaza România, să arate la lume ce-o să poarte vitrinele şi umeraşele magazinelor sale iarna asta. De data asta, show-ul a fost strunit de o Ilinca Vandici gen Crăiasa Zăpezii – eu aş fi spus „mireasă”, dar cine ştie cum ar fi primit-o… Îmbrăcata-dezbrăcata Corina, în stilul ei vestimentar şi coregrafic smuls, a încins Rotonda proaspăt renovată şi-a atras instantaneu toţi copiii din mall – care i s-au urcat şi pe scenă, la un moment dat (dacă voi observa că vreunul din kinderii mei va manifesta vreun fel de aplecare spre muzica acestei fete – simpatice, de altfel – o să le ţin o lecţie de bune maniere vestimentare înainte să-l las la vreun concert al ei).

A urmat prezentarea colecţiilor de iarnă – cu participarea aceloraşi vedete prezente şi la Bucureşti Mall, încă un concert – Amadeus, care a aruncat şi cu fulgi de zăpadă – şi un spectacol de lasere. Am remarcat şi o impresionantă sculptură în gheaţă ce reprezenta logo-ul Plaza România – făcută special pentru eveniment – dar n-am stat să văd cât se menţine. Care mai treceţi pe-acolo, să-mi ziceţi şi mie dacă mai stă în picioare sau a făcut inundaţie.

Iată şi câteva ţinute de pe catwalk-ul Plaza România, că poate ai drum prin zonă. A, vezi că e şi-un târg drăguţ de cadouri pe holul de la parter, în zona Mango, ai ce găsi şi pe-acolo.

Iată-le şi pe fetele cochetele de care ziceam.

FashionShow_Plaza-228

Ambele show-uri au purtat semnătura directorului artistic şi de styling Maria Andrei.

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply