Menu
POVEŞTI

Masoneria din jacuzzi

 

Mă duc la unul din World Class-uri din când în când, mai ales pentru dat din picioare sincron la antrenamentele de aqua gym. În locaţia asta, oamenii au pus jacuzzi-ul aproximativ lângă piscină, aşa că nu există antrenament fără asistenţă în loja cu bulbuci. Ai zice că-i o facilitate men only, că n-am văzut cap de femeie printre aburi pân-acum.

Şi mai purii, bine ţinuţi de viaţă, şi mai timpurii, de le vine apa pân-la lanţ, domnii o pun de şedinţe interminabile în fiecare dimineaţă de weekend, toţi aranjaţi ca la stadion, cu faţa spre spectacolul trupei de crăcite adormite din apă. Evident, cu schimburi de păreri – probabil cu referire la doamnele umede dinaintea lor, luând în considerare limbajul corporal cât se vede.

Interesul pentru ce se întâmplă în piscină e similar cu cel manifestat de oricine la zoo. Nu suntem chiar cea mai nobilă turmă de animale la aqua gym, aşa că pot înţelege un dram de curiozitate înspre noi. Dar ce atâtea dezbateri?

 

Fitness de gura lumii

Într-una din ocaziile astea de bălăceală cu dezmorţeală, spiritele se încinseseră peste nivelul produs de apa caldă în sine. Domnii aruncau cu vorbele departe peste muzica noastră de antrenament; evident, cu ochii nedezlipiţi de căpăţânile noastre prezervate cu căşti de baie so unsexy. A mea e portocalie, dacă interesa pe cineva.

Băi, şi se răsculau şi se potoleau şi se agitau iar, că antrenoarea a trebuit să lupte serios pentru atenţia noastră. Dădeam deja din coate şi genunchi după cum dezbăteau domnii, nu după cum indica doamna. Grupul spectatorilor din jacuzzi fluctua în număr mereu, dar niciodată în comportament. Oricare individ nou umezit prindea imediat mersul lucrurilor şi dădea join la event, indiferent de natura relaţiei cu colocatarii de bule. Şi dezbătea.

Când s-a terminat ora, femeia, obosită de urlat la noi peste muzică şi peste ei, s-a dus săgeată spre jacuzzi şi, de la poale, le-a bătut obrazul. Ăştia o priveau în jos ca din cuib şi nu cred că s-au colorat de ruşine mai mult decât le-o făcuse apa caldă. Iar singura lor reacţie a fost: „Aţi auzit ce vorbeam?”

Mă gândesc cu ce să le închid gura data viitoare, dacă numeroasele doamne în vârstă sub diverse forme în diverse costume de baie n-au putut.

 

Sursa foto

 

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply