Menu
despre lucruri

Mâzgălim şi noi ceva?

braiconf_1

Perioada asta în care kinderul nu mai suge creioanele colorate şi pensulele înmuaite în acuarelă, în schimb brăzdează mobila şi pereţii în stil naiv o poate egala în nervi pe aia în care picta cu mâncare pe podea. Nu pot decât să mă bucur că-şi satisface, în mare parte, nevoia de mâzgăleală de zi cu zi la grădiniţă, dar, parcă, mai simt şi eu nevoia de astfel de activităţi împreună, mai ales de când m-am întors la birou şi timpul petrecut împreună s-a redus drastic. Să mâzgălim, să mâzgălim, dar nu la noi acasă.

pictam camasile braiconf

Braiconf parcă ne-a ghicit gândurile şi organizează, începând din acest weekend (până la sfârşitul lui septembrie), nişte ateliere de mâzgăleală stylish pentru copiii cu vârste între patru şi opt ani – bine, nu cred că-i dau afară şi pe ăştia mai mici, dar mai precoce. De vineri până duminică seară, magazinul Braiconf din cadrul hotelului Marriott va avea o zonă dedicată acestor ateliere de creaţie unde copiii pot desena, picta sau crea modele inedite, care pot fi apoi transferate pe cămăşi made-to-measure, pentru cei mici sau pentru părinţii lor.

Culorile şi materialele folosite pentru realizarea acestor cămăşi sunt de cea mai înaltă calitate, special alese pentru pielea delicată a micilor artişti. Eu zic că, cel mai bine, vă faceţi ţinute pereche cu desenul copilului, să daţi publicul pe spate.

 

Sursa foto articol

 

 

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply