Menu
STIL DE VIAŢĂ

Mega Mall, la final

Randare Mega Mall

De unde fusese anunţată iniţial pentru 23 aprilie – probabil s-au gândit că e ziua mea de nume şi dau tort fără număr, de nu le mai vine lumea la inaugurare – deschiderea centrului comercial cu nume impresionant din Pantelimon, Mega Mall, se petrece, în sfârşit, astăzi. Nu pot aproxima pe câtă lume a dezamăgit această întârziere, dar ştiu sigur că le-a mâhnit sigur colegele mele care şi-au făcut abonament la World Class-ul din incintă. Dar, iată, că a venit şi ziua mult estimată. Din anunţurile făcute de agenţiile de PR ale diverşilor clienţi localizaţi în noul mall, spicuiesc:

 • O să ai de bătut peste 200 de magazine, printre care se află şi obişnuiţii celorlalte case comerciale: H&M, Zara, Mango, C&A, Koton, LC Waikiki, Peek&Cloppenburg, Marks&Spencer, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Kenvelo, Lee Cooper, Tom Tailor, Next, Tommy Hilfiger, Musette, Sephora, MAC, Intersport, Benvenuti, Aldo, Adidas, Nike, Douglas, Hervis, Bata, Stefanel, Ecco, Splend’Or, Kultho, Teilor, Cellini, Pandora, Swarovski, FolliFollie, Sabrini, Il Passo.
 • Avem parte şi de câteva premiere pe piaţa românească de retail: Marks&Spencer Food (cu ale sale dulciuri, ceaiuri, vinuri, paste şi sosuri delicioase), Sport Vision (cu mărcile Champions, Sergio Tacchini, Umbro, Dunlop, Lacoste, Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, Collmar şi Timberland), Buzz (cu articole pentru iubitorii de street art), Hilfiger Denim, iar grupul LPP va aduce toate mărcile din portofoliul său (Reserved, Reserved Man, Mohito, Cropp Town, Sinsay, House).
 • Peek&Cloppenburg vine cu peste 170 de mărci, printre care Hugo Boss, Michael Kors, Ralph Lauren, Calvin Klein, Gas, Armani Jeans, Versace Collection, Love Moschino, Levi’s, Guess, Pepe Jeans, Diesel, G-Star Raw. Acesta va fi cel mai mare magazin de modă din România, cu o suprafaţă închiriată de aproape 5 000 mp, pe două niveluri.
 • Koton va avea cea mai mare reprezentanţă din România în Mega Mall, iar magazinele H&M, New Yorker, Mango, Marks&Spencer, LC Waikiki şi C&A vor fi dispuse pe două niveluri.
 • Mega Mall va găzdui şi mărci româneşti mai puţin prezente prin mall-uri: Guara, Atmosphere, Depot96, All Shoes.
 • World Class-ul are piscină semi-olimpică (cu o vedere panoramică asupra oraşului) şi un sun-deck pe acoperiş – adică un fel de terasă pentru făcut plajă, dacă tot te-ai pus în formă. Sau poate te interesează mai mult sala de cycling cu 40 de biciclete.image002
 • Zona de food-court ocupă un spaţiu impresionant, de aproximativ 10 000 mp şi va găzdui următoarele locuri de păcătuit cu burta: KFC, Pizza Hut, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box, Subway, Paul, Brioche Doree, Manufaktura by Doncafé. În zilele de 14 şi 15 mai, la Pizza Hut din Mega Mall mănânci două medii şi plăteşti doar una.
 • Zona de entertainment cuprinde şi un sports bar, unde poţi vedea transmisiuni sportive în direct sau concerte live, pe o scenă specială. Tot aici ai zonă de bowling, atât pentru adulţi cât şi pentru copii (o premieră pentru mall-urile din Bucureşti, cu piste mai scurte şi bile mai mici şi mai uşoare, special concepute pentru kinderi), un spaţiu de dining şi lounge pentru luat masa (adică meniuri cu specific american, yey!)
 • Dacă eşti jucător, ai la dispoziţie şi un casino, deschis 24 de ore din 24.
 • Bineînţeles, Mega Mall te aşteaptă şi la film, mai ales că găzduieşte prima sală de cinema 4Dx (cu scaune high-tech mobile şi efecte specializate cu acţiunea de pe ecran, precum vânt, ceaţă, fulgere, baloane de săpun, ploaie şi diverse mirosuri, pentru filme în format 2D şi 3D). Cel de-al 18-lea multiplex Cinema City cuprinde 14 săli digitale dotate cu cea mai nouă tehnologie în materie de proiecţie şi sunet; ăştia vor să mă atragă acolo la film cu orice preţ, de au instalat scaune create de designeri italieni în sălile de cinema.
 • Slavă Domnului că se ocupă cineva şi aici de distracţia copiilor: spaţiul de joacă Gymboland va fi cel mai mare de acest gen din centrele comerciale din România. Cică au și o zonă specială pentru bebeluşi, supraveghere video redată pe un LCD în exteriorul locului de joacă şi zonă special amenajată pentru sărbătorirea zilelor de naştere ale celor mici.

Mega Mall_Fashion_1

În rest, am tot văzut promoţii desfăşurate de diverşi comercianţi cu ocazia deschiderii:

Pandora îţi oferă o brăţară cadou (în valoare de 259 lei) la cumpărături de 399 lei; Deichmann îţi dă 20% reducere pentru al doilea articol cumpărat (cel cu preţul mai mic se consideră „al doilea articol”, evident)  şi 30% pentru cel de-al treilea (idem); H&M dă primilor 50 de clienţi carduri cadou în valoare de 50 de lei fiecare, iar cei care vor face cumpărături de minim 100 de lei astăzi vor primi vouchere de reducere de 30 de lei, valabile tot azi.

2015-02-13 SPORTS BAR ARCADE

Chiar dacă n-ai buget pentru măreaţa deschidere a Mega Mall, să ştii că tot ai cu ce să-ţi umpli timpul, pentru că organizatorii au pregătit un program cu reprezentaţii şi activităţi speciale de divertisment.

Astfel, între 14 şi 17 mai, se petrec următoarele:

Titan the Robot (maşinăria aceea care a cântat pe scenă cu Rihanna acu’ câţiva ani), un android controlat electronic, distrează publicul printr-un show interactiv, unic în lume, la orele 11:00, 16:00 şi, respectiv, 19:00.

Magic Movers este o trupă de dans care face scheme, aleargă şi levitează (sper că nu până la sun-deck-ul World Class) şi susţine spectacole pline de magie la orele 11:30, 14:00 şi, respectiv, 16:30.

Fashion make-over – şedinţe gratuite de schimbare de imagine, cu machiaj, coafură şi ţinute din magazinele Mega Mall, între orele 12:00 şi 20:00.

Anti-Gravity Room – poţi descoperi cum trăiesc astronauţii în spaţiu. Sau doar să te simţi mai uşor, aş zice. Între orele 10:00 şi 22:00.

Led Robot – nu m-am prins ce face mai exact, dar e un robot peste doi metri, echipat cu leduri şi un laser special. Probabil face multă lumină şi taie sticlă, ce să zic? Oricum, face asta la orele 20:00, 21:00 şi 22:00.

LEGO Ninjago – adică zona de distracţie Lego, pentru mari şi mici, între orele 10:00 şi 20:00.

 

Sunt tare curioasă dacă o să-l bată pe AFI pe program, adică s-ajungă în weekend-uri la ceva de genul non-stop. Întru sănătatea mintală a angajaţilor, eu sper că nu.

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

  Leave a Reply