Menu
ce vremuri domnule

Mircea Badea, nu te mai iubesc

Azi chiar voiam sa scriu despre altceva pe blog, numai ca neprevazutul Mircea Badea mi-a stricat ploile. Ce se intampla, vorba lui nea’ Nicu (pentru mine, nea Nicu Vacaroiu, pentru ceilalti – cred ca fiecare are un nea’ Nicu ce se mai intreaba uneori ce se intampla)… asadar se intampla ca ma uitam, iar, de dimineata – dupa cum v-am explicat in textul anterior despre Mircea Badea, care, de fapt, nu era despre Mircea Badea – ma uitam la emisiunea lui in reluare, pe la 6, cu noaptea-n cap, pe prima Antena din tara asta. Si ce-mi face Mircea Badea? Bine, nu cred ca se gandea expre la mine cand a facut asta, dat fiind ca nici nu stie ca exist, desi ne-am intersectat pe la „mondenitati”… Dupa ce a facut praf o revista de barbati, ia la rand revista Unica. Eu eram in baie, ca de obicei, cand are el emisiune dimineata. Nu va ganditi la prostii, ma scuzati doar ca ma spal si eu pe dinti ca tot omu imediat ce se scoala din pat. Si cum ascultam eu emisiunea lui Badea din baie, ca la radio, pac! aud „Unica” si nu orice „unica”, ci aia la care lucrez eu. Normal, sar in fata televizorului!
Si tot efortul meu de a-mi schimba locatia unde ma spalam pe dinti este rasplatit cu ce?!!?!? Cu ce, Mircea?!??!?!
Toata lumea sa se uite la poza asta:

mircea-badea.JPG

Ce vedem in poza asta? (da click si vezi mai bine, fara sa te mai chinui 😉 ) Bine, vedem (de fapt, va zic eu ce-am vazut in emisiune) ca Mircea Badea e oripilat, umflat de indignare, i s-a facut parul maciuca din cauza faptului ca pe coperta noastra Monica Barladeanu afiseaza un tricou cu „I’m so fucking precious!”. Asta e besides the point, nu mai conteaza cat se strofoca el in indignarea lui not-precious. Ce m-a bagat pe mine in cod rosu, cu tot frigul si ploaia caineasca de afara, este ca Mircea Badeaaaaaaa, in data de 31 iulieeeeeeeeee (cand emisiunea a fost difuzata in direct), se ia de un numar al revistei Unicaaaaaaaaa, aparut in data de 22 IUNIE!!!! MIRCEA, MAI AVEM UN NUMAR PE PIATA, SI E MAI NOU! Vrei sa ti-l trimit eu? Ca sa nu-l primesti cumva si pe asta prin octombrie si sa te trezesti ca vrei sa-l prezinti in emisiune.

Bine, mai, Mircea, din astea imi faci tu mie? Pai, daca nu era „fuckingu” pe coperta noastra, ne mai bagai tu in seama? Sincer!
Totusi, sa zicem ca trec peste acest aspect – desi e foarte nedemn pentru un jurnalist care face revista presei sa vina cu vechituri in emisiune. Dar trec peste asta si intreb: de ce macar n-ai deschis-o? N-ai vrut sa vezi ce e cu fuckingul ala pe revista noastra?

Imi pare rau, Mircea, relatia noastra nu are niciun viitor, si nici nu-ti dai silinta. Adio!

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

2 Comments

 • carlos
  2 august 2007 at 1:04 am

  Eu cred ca Mirciulica far’ de frica i-a furat revista iubitei lui, domnisoara Carmen Bruma, care sigur stie care-i treaba cu tricoul I’m so fucking precios. Sau nu?

  Reply
 • georgiana
  2 august 2007 at 4:00 pm

  pai, atunci, sa-i faca ei fucking scandal, in particular, din cauza copertei precious a Unica. nu sa intre in emisie cu un numar de revista depasit…
  deci asa, Mircea, dupa ce ca m-ai dezamagit profesional, ma mai si tradezi??

  Reply

Leave a Reply