Menu
STIL DE VIAŢĂ

Modă pe eMAG

moda pe emag

Dacă tot ne ia febra cumpărăturilor de cap cu ocazia Paştelui, de zici că ne trebuie tocuri noi pentru turele de Înviere în jurul bisericii şi musai o poşetă în care să îndesăm mostre de drob şi cozonac pentru sfinţit, eMAG s-a gândit să ne lovească cu o secţiune aproape atotcuprinzătoare de Fashion (că Modă ar fi sunat urât între „Electrocasnice & Climatizare” şi „Îngrijire personală”), ce include 14 000 de articole momentan, dar pe care speră s-o ducă la 25 000 în sezonul următor.

Compleu imprimat in dungi ADL  Sacou pentru barbati SELECTED HOMME

În noua categorie apar mărci locale: Nissa, Raspberry, Carmencita, TinaR, Lashez, Otter, Madame, Condur, Meli Melo, dar şi internaţionale: Little Mistress, Selected, Menbur, Aldo, Lacoste, Guess, Lucien Piccard, Caravelle, Celio, YVY Bags, Yepme. Evident, spiritul mercantil al eMAG nu se putea opri aici – dacă tot beneficiază de o piaţă şi renume consistente – ci lansează şi-o marcă proprie, Release, sub care va oferi clienţilor mini-colecţii vestimentare (astea-s un fel de „colecţii capsulă”, sau cum?) ce se vor schimba o dată la două luni.

Geanta OTILIA FLONTA  2 Sandale elegante MENBUR

eMAG îşi va şcoli propriii designeri

„Notele definitorii ale brandului Release sunt affordable chic, new, trendy, astfel încât fiecare client va găsi cel puţin un stil care să i se potrivească”, spune comunicatul de presă. Mai puţin stilul românesc, la cum se exprimă noua marcă. Deşi conducerea eMAG, reprezentată prin domnul Iulian Stanciu, director general, susţine: „Dorim să încurajăm tinerii creatori din România să contribuie la realizarea colecţiilor RELEASE şi ne propunem să avem guest designers pentru fiecare sezon.” Frumoasă intenţie. Başca, compania vrea să dezvolte o şcoală pentru tinerii designeri, în cadrul căreia aceştia vor fi stimulaţi să participe şi să se dedice conceptului de Fresh Fashion la eMAG. Păi, da! #miseparecorect

Vesta de dama ADL  Rochie midi ADL

Am frunzărit un pic noua secţiune, mai ales pe la încălţăminte, că poate vine cu ceva oferte la deschidere, dar nici gând. Mai mult, preţurile nu-mi par vreo scofală. În schimb, mi se pare o mare afacere că-ţi poţi cumpăra din acelaşi loc o placă de păr, cinci cărţi, un bax de scutece, nişte chiloţi modelatori, stilettos şi-o terină de bibilică şi să le mai şi poţi plăti în rate, cu diverse carduri care oferă asta.

1 Geanta YVY BAGS  2 Pantofi stiletto RELEASE

În rest, numai de bine pentru clienţii categoriei Fashion, pentru că vor beneficia de livrare rapidă din stoc, call-center dedicat 24/7 şi serviciu de retur în 30 de zile. „Toţi clienţii vor beneficia de retur simplu, cu pick-up-ul curierului”, mai spune acest comunicat care m-a făcut pe psihic şi redacţional cu englezismele. Important e că mesaju-i pozitiv, nu?

Sursa foto articol

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

4 Comments

 • Gramatica ne omoara
  31 martie 2015 at 5:57 pm

  Pacat ca eMag nu lanseaza si un pachet complet de gramatica cu livrare rapida. Ai nevoie!

  Reply
  • idriceanu
   31 martie 2015 at 5:59 pm

   mi-ar placea sa stiu niste exemple concrete care au generat acest comentariu 🙂 multumesc

   Reply
 • fata veselă
  31 martie 2015 at 6:24 pm

  Cu cât e ograda mai mare, cu atât ne tentează mai mult! La ei, cel puțin, ai de unde alege!

  Reply
  • idriceanu
   31 martie 2015 at 7:18 pm

   Asta ziceam si eu :)))

   Reply

Leave a Reply