Menu
despre lucruri

Musical pentru copii

Pia, Kito si Vio

Mai e până ne-om rupe tenişii cu Danny Howells sus pe Promenada – vezi FB event aici – aşa că ne mai potolim nerăbdarea în aceeaşi locaţie cu o activitate de familie: primul spectacol de musical pentru copii.

„Pe aripile vântului”, realizat de trupa Pam-Pam, este povestea a trei instrumente muzicale prietene – vioara Vio, chitara Kito şi pianul Pia – şi a două mascote – un pinguin şi-un panda – care dezbat aprins o problemă de importanţă majoră: unde-şi vor petrece vacanţa? Vântul se bagă, ca de obicei, unde nu-i fierbe oala, intriga se complică şi uite-aşa se fac 50 de minute de spectacol care-i vor ţine cu sufletul la guriţă pe cei mici.

Echipa

Trupa Pam-Pam va susţine două reprezentaţii cu „Pe aripile vântului” pe terasă la Promenada Mall sâmbătă, 6 iunie, şi duminică, 7 iunie, între aceleaşi ore: 17:00-18:00. Accesul este liber.

Prevăd o concurenţă serioasă pentru Zurli şi nu mi-ar părea rău – mai ales după ultimul spectacol aproximativ eşuat de la Sala Palatului; îmi place şi ceea ce spun membrii Pam-Pam, cum că ar dori să familiarizeze copiii cu numeroase instrumente şi stiluri muzicale: opera, jazz, muzică clasică, hip-hop, country, rock&roll. Mă rog, doar, ca să nu încerce şi ăştia să ne omoare neuronii prin agresivitate sonoră şi să găsească la timp butonul de volum. Să ştiţi: copiii nu sunt surzi, doar vorbesc ei mai tare uneori…

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply