Menu
despre lucruri

Non-sens cu doua sensuri

nonsens

Eu nu pot să vorbesc normal la telefon cu No.4. Începând cu „păsăăăăăăă! ce învârţi??” şi terminând cu „ciauless”, ne plimbăm prin relaţii, cluburi, happeninguri, casual sex, 1 Mai – lately, traduceri, sală, rude dificile, şi de-o parte, şi de alta, probleme de viaţă şi de inimă, în general.

Dar ne consumam minutele şi cu multe nonsensuri drăguţe care mă fac ba spectator, ba provider de stand-up comedy de pe scaun. Tonite, dupa ce am tocat all the important stuff din ultimele aproximativ maxiiiiiiiiim două zile de cand n-am mai vorbit în amănunt, am dat-o în bălării:

– că m-am pus pe auto-bronzante ca să nu merg before Sven @ May 1st chiar aşa, făină albă; ci mai mult mălai, gen… la care No.4 s-a înfoiat: „Zi merci că sunt prietena ta şi are cine să guste glumele astea”. De acord. True true, darling.

– că statusurile mele culinare pe Facebook sunt uneori dubioase – cu referire la pasiunea mea pentru ceapă, verde mai ales, şi referitor la încheierea unui status despre mămăliguţă cu brânză & smântână cu „Onion kisseeees!!!”.

Am dat-o în discutâţia despre „cât de important e să ai un partener care împărtăşeşte această pasiune, ca să ne putem pupa after” şi cireaşa de pe topic a fost gluma ei: „Cu ce se duce cel mai repede mirosul de ceapă? – Cu usturoi!!” Am de plătit nişte datorii prieteneşti, aşa că râd şi eu la gluma asta.

Vorbim nonsensuri care ne dau nouă un sens. N-am simţit vreodată că mi-am încărcat factura fără sens sau că sensul discuţiilor noaste ar fi pointless. Întotdeauna e ceva de vorbit şi, dacă nu e, facem.

Uite, par example, acu’ avem un subiect hot: campanie de combinaţie pentru No.4 care, deşi s-a arătat pe lumea asta la ceva ani în spatele meu, vrea să se aşeze – ori la casa ei din Pipera, ori la casa lui, care o fi el să fie – să-si facă happy family şi niscaiva kinderi – houseri, ofc, că n-au cum scapa de această moştenire.

Merită. Aşa că o sa fac asta pentru ea, pe blog.

For now, mi-e somn. Şi mi-e sete – e de la ceapa verde. Mi s-au lipit dioptriile de ochi şi e deja mâine, când am atâta treabă. Fizic şi emoţional. Haaai, Ruxandroooo, că aşa ne dăm seama că traim, las-o dracu’! Ciauleeeeeesssss!!!

 

Sursa foto

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply