Menu
ce vremuri domnule

Noroc de caine

Pe strada unde merg la job (there is an office involved, sa nu te gandesti ca-mi fac munca pe strada chiar :D) sunt la tot pasul – adica literally, la TOT pasul, rahatei de caine. Si ma gandeam eu daca, in caz de calcat in dog poop, este si niste luck involved, ca in cazul rahateilor de om. Sa ma arunc sa joc la loto zilnic? – caci slalomul printre aceste trofee nu se soldeaza mereu cu succes pentru curatenia botinelor mele… Si daca, intr-adevar, consecinta este aceeasi cu cea a calcatului in human poop? Atunci inseamna ca o sa am noroc de caine?

Stiu din popor doua vorbe despre caini care se bat cap in cap: 1. „E o vreme [rea, naspa, nasoala, de numarat bani facut copii etc.] sa nu dai niciun caine afara” – which is bad, iar calcatul in dog poop si norocul meu s-au dus naibii si 2. „Viata de caine” – adica stai la caldurica, primesti dragoste si mancarica – which is very good, astfel incat m-as arunca pe fiecare dog poop asternut pe drum.

Crezi ca aia de la loto stiu in ce fel de poop am calcat eu? Sau trebuie sa stie soarta lucrul asta?

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

1 Comment

  • luana
    10 decembrie 2008 at 2:27 pm

    hai c-am ras si pe ziua de azi. partea cea mai buna nu e neaparat cea cu loteria nationala, ci faptul ca simti, in drum spre serviciu, ca traiesti in comuniune cu natura. Se vede ca nu circuli seara la 6 cu metroul! Acolo e tot poopu’ conditiei umane

    Reply

Leave a Reply