Menu
despre lucruri

Noutăţi de mâncare pentru mic şi mare

noutati mancare

Hai, să nu ne mai dăm atât după vişin şi să recunoaştem: mâncăm din el la greu şi ne place. Nu spun că ne refugiem întotdeauna în comfort food, dar folosim mâncarea în multe scopuri în afară în afară de cel primordial, de potolit gălăgia maţelor. Socializăm pe lângă ea la un pahar de vorbă, socializăm peste ea cu poze pe Facebook şi Instagram, ne arătăm statutul social şi afecţiunea pentru cei dragi etc. Prin urmare, cred că nişte noutăţi comestibile sunt numai bune de digerat peste weekend.

 

Cu Yum Stops mănânci bine în oraş

A tunat un pic peste zi, dar tot ne-am adunat spre seară în mansarda de la Simbio pentru şezătoarea gastronomică a fetelor de la Yum Stops, Aleka Sarah Vlădăreanu şi Iulia Văcăroiu. Foarte drăguţ din partea lor că s-au gândit să-şi împartă cu toată lumea experienţa de client consumator de mâncare bună şi deserturi fine în stabilimentele cărora le-au deschis meniurile. Aşa a apărut www.yumstops.com, un loc plin de fapte delicioase, dotat cu articole şi recenzii despre cele mai mişto baruri, bistrouri, restaurante şi terase din Bucureşti şi din ţară, un site unde obiectivitatea nu prea-şi are rostul, pentru că fetele scriu la modul foarte personal despre ce consumă şi bine fac.

Lansare Yum Stops 15

Şi, ca să ne bucurăm alături de ele, ne-au pus la dispoziţie pentru ghiftuială antreuri fine (din care am putut degusta, din păcate, doar beţele de morcov, ardei şi ţelină cu cremă de brânză, că din restul urla glutenul la mine) şi îngheţată La Strada, udate (din nou, teoretic pentru mine) cu Redd’s Light, iar la pachet am primit ceva dulce de la Leonidas şi Chocolat, plus o ceva bun cu cafea de la Vienna Ice Coffee. Judecând după trataţie, fetele se pricep la mâncare, aşa c-o să iasă un site delicios.

Lansare Yum Stops 10

 

colaj yum

Le-am sugerat să ia la puricat şi localurile cu facilităţi pentru copii, că grea mai e viaţa de familie mâncătoare într-un oraş ca Bucureştiul, atât de puţin (dotat şi) investigat din perspectiva asta.

 

Aniversări sănătoase cu torturi fără zahăr

Doamne, zici că fetele de la Baby FreshFood au mâncat jar – sau, mă rog, din preparatele super sănătoase pe care le propun pentru copii – că nu trece luna fără vreo noutate de la ele. De data asta, au lansat o colecţie de torturi fără zahăr pentru momentele speciale din viaţa kinderilor aflaţi în primii ani de viaţă. Pentru cine nu e la curent cu tendinţele gastronomice din puericultură, încurajăm viaţa fără zahăr măcar în primii doi ani ai copilului – iar acum putem să ne lipsim şi de excepţiile de la aniversări, graţie torturilor de la Baby FreshFood.

colaj torturi

BananaHoney, CherryBlossom, Exotic Cream, Fluffy Banana, GreekDelight sunt câteva dintre aceste propuneri dulci şi sănătoase; nu lipseşte nici senzaţionalul SmashCake, creat special pentru „moţ” (sau „turtă”, în cazul bebeluşelor) când sărbătoritul se înfruptă din el în toate felurile, dezastru şi mâzgăleală să fie.

Torturile sunt pregătite din ingrediente naturale, fără zahăr sau conservanţi, cu blaturi din făină integrală, ovăz, hrişcă sau migdale, combinate cu fructe şi legume proaspete (banane, mere, morcovi); sunt îndulcite cu miere, curmale sau sirop de agave. Le poţi comanda aici, dar să ai în vedere faptul că se lucrează cu precomandă de minim cinci zile.

 

Îngheţată pe trend

După ce că ne-a omorât cu orice aromă ar avea, Hägen-Daazs aduce în România un sortiment să rupă gura târgului: Summer Berries & Cream, cu 24% piure de fructe de pădure (zmeură, căpşune, afine, mure) şi, în subsidiar: frişcă proaspătă, lapte, zahăr, ouă. Conform unei cercetări a International Dairy Foods Association, aroma de fructe de pădure este cea mai căutată la îngheţată pe plan mondial în 2015. Cred şi eu; ăştia abia acum s-au prins??

HD Summer Berries 500 ml, 36 Lei

Reţeta Hägen-Daazs conţine 0% emulsificatori, coloranţi artificiali şi conservanţi, iar siropul cremos de fructe şi bucăţelele de căpşune intensifică aroma şi conferă îngheţatei o textură aparte. Până când apare vreun sortiment de cheese-cake cu fructe de pădure, I’m in!

 

Sursa foto articol

 

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

6 Comments

 • tractariautotimisoara.weebly.com
  4 iulie 2015 at 1:04 pm

  Arată într-un mare fel! VREAU ȘI IOOOOOOOOOO! Ceva pețuri…? 😀

  Reply
  • Idriceanu
   4 iulie 2015 at 1:20 pm

   la ce, mai exact? inghetata e 36 de lei la 500 ml, iar torturile sunt 100 lei/kg, dar, pentru mai multe info, intra pe http://www.babyfreshfood.ro

   Reply
 • Ventiris
  8 iulie 2015 at 2:17 pm

  Mai frate, o sa mai ai pe constiinta! Imi vine sa mananc pozele! Si mai e si o caldura afaraaaaaaaa… 😀

  Reply
  • Idriceanu
   8 iulie 2015 at 2:37 pm

   ce pot eu sa fac?? ce pot eu sa fac?? 😀

   Reply
 • Builders
  8 iulie 2015 at 4:44 pm

  Arata foarte bine!

  Reply
  • Idriceanu
   8 iulie 2015 at 5:13 pm

   O sa le transmit fetelor care le-au facut 🙂

   Reply

Leave a Reply