Menu
STIL DE VIAŢĂ

O uşiţă mică de-aş avea…

Nu ştiu dacă Legile lui Murphy acoperă şi asta, dar în 50% din cazurile de spălat rufe, îmi rămâne ceva pe dinafară: fie că am uitat să bag articolul în coşul de murdare, fie că s-a „ascuns” printre restul de rufe când le-am sortat pe culori, fie că mi-a căzut din lighean pe drumul de la coş către maşină. Mereu mă prăbuşesc în genunchi în faţa tamburului blocat care rulează deja şi eliberez un „nuuuuuuuu” din rărunchii disperaţi de spălătoreasă.

Sunt doar un individ între cei 90% dintre utilizatorii de maşini de spălat trişti că şi-au amintit c-ar mai fi avut ceva de băgat la spălat după ce maşina a luat-o deja din loc, potrivit unei cercetări făcute de Samsung în Europa. Aşa că oamenii aceştia deştepţi au adus pe piaţă şi soluţia problemei: maşina de spălat Samsung WW8500 AddWash care permite introducerea hainelor în cuvă chiar şi după începerea ciclului de spălare.

 Samsung AddWash2

Această ustensilă care mie mi se pare, încă, SF dispune de o uşă suplimentară – Add Door, care poate fi deschisă în orice moment al funcţionării maşinii şi care permite adăugarea de haine sau chiar detergent ori balsam de rufe. Această uşă „superioară” nu permite scurgerea apei în exterior şi, când nu e folosită, poate fi blocată, ca să nu-şi prindă copiii curioşi urechile în ea. Oricum, uşa se deschide numai după ce ai apăsat butonul de pauză şi tamburul s-a oprit complet din rotaţie, iar temperatura din interior este mai mică de 50˚C pentru a preveni accidentele.

O altă utilitate foarte tare a acestei Add Door e că-ţi permite să adaugi ţesăturile delicate spre sfârşitul programului de spălare – asta dacă îţi aduci aminte, bineînţeles.

Despre faptul că Samsung WW8500 AddWash poate fi controlată de la distanţă şi prin telefonul cu Android sau iOS, că e dotată şi cu tehnologia Eco Bubble™ de curăţare puternică, chiar şi la temperaturi scăzute, şi cu Bubble Soak pentru eliminarea petelor dificile, că are un nivel scăzut al zgomotului şi vibraţiilor în timp ce funcţionează şi garanţie pe 10 ani… ce să mai zic? Eu am rămas încă bujbe la faza cu uşa aia mică şi fermecată.

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply