Menu
STIL DE VIAŢĂ

Patru texturi deosebite pentru fineţuri desăvârşite (I)

review produse ingrijire textura

Acesta este o serie de articole dedicate câtorva produse de îngrijire care m-au „atins” prin felul în care le-am simţit pe pielea mea, fie a feţei, fie a corpului şi consider că merită să fie cunoscute şi din această perspectivă.

Este vorba despre:

  • O mască pentru ten – folosită o dată pe săptămână, de regulă dimineaţa, înainte să aplic BB cream; mi-a ajuns aproape două luni;
  • Un scrub pentru ten – folosit cu aceeaşi frecvenţă, tot în acelaşi mod; sunt în a treia săptămână de utilizare, nu l-am terminat încă;
  • Un scrub pentru corp – folosit înainte de fiecare epilare, cam cu aceeaşi frecvenţă; nu l-am terminat încă;
  • Un unt de corp folosit aproximativ zilnic, l-am păpat în vreo trei săptămâni.

În continuare, o să explic cum m-a impresionat fiecare şi m-a determinat să-i fac loc pe blog. Astăzi, despre:

 

Masca Regeneratoare cu Nămol de la -417 Cosmetics

Totul e deosebit la produsul ăsta, de la modul de aplicare şi până la senzaţia de după curăţare – operaţiune care este şi ea, în sine, de mare excepţie. Conform informaţiilor primite prin comunicatul de presă, masca regeneratoare cu nămol de la -417 Cosmetics „conţine preţiosul Complex Mineral, o combinaţie de minerale esenţiale din Marea Moartă şi ingrediente active într-o concentraţie înaltă (vitamine energizante şi extracte din plante).”

masca regeneratoare namol 417 cosmetics

Se pare că nămolul din Marea Moartă conţine magneziu, calciu, potasiu şi sodiu, iar folosirea acestei măşti ar trebui să aibă ca rezultate: curăţarea în profunzime a pielii, hrănire, tonifiere şi catifelare, reducerea roşeţii şi a semnelor de îmbătrânire, treburi vizibile în doar câteva minute. Din acest punct de vedere, ce pot spune după experienţa pe pielea mea destul de tolerantă şi – zic eu – bine întreţinută, în general, cu un stil de viaţă sănătos, este că masca dădea tenului meu ca un fel de restart, un suflu de prospeţime şi clar o senzaţie de catifelare. A, şi în timp ce o aveam pe faţă, parcă simţeam cum „lucrează” printr-o senzaţie uşor astringentă, dar destul de prezentă.

 

Însă pe mine m-au impresionat mai mult următoarele aspecte:

Felul în care se aplică cu ajutorul unei spatule din plastic, sub formă aproximativă de iatagan (vezi foto anterior). E o cauză pierdută să încerci să-ntinzi nămolul ăsta pe faţă cu degetele, spatula este absolut esenţială ca să obţii un strat cât de cât uniform şi neîntrerupt de mască pe ten, fără să iroseşti (prea mult) produs, care şi-aşa nu e deloc ieftin (aproximativ 100 euro borcanul de 50 ml). Procedura durează, adică mie-mi lua câteva minute bune, cred că depăşeam chiar cinci minute – timpul recomandat pentru a ţine masca pe ten – după care o luam de la capăt cu….

Procesul de curăţare se face cu ajutorul unui magnet învelit într-un şerveţel de hârtie (eu am folosit mereu hârtie igienică, dacă tot eram în baie) şi e de-a dreptul spectaculos, vezi în video-ul de mai jos.

Garantez, chiar se ia atât de uşor, magnetul curăţă până şi urmele de produs din locurile mai greu accesibile, precum cele dintre firele sprâncenelor sau din pliurile aripilor nasului. Şi nici n-am făcut mare haos pe chiuvetă – dar dacă ţi se întâmplă să scapi câţiva stropi de nămol prin zonă, îţi recomand să-i aduni, la fel, cu un şerveţel sau o bucată de hârtie igienică, nu să-ncerci să speli locul, că se întinde nămolul cum n-ai văzut şi nu se ia uşor.

La prima utilizare, mi-a scăpat un pic de produs pe săpun şi l-am băgat imediat sub jetul de apă. Imaginează-ţi că se murdărise săpunul şi cu greu l-am scos la lumină; nămolul nu se dădea curăţat şi pace, zici că are lipici în el.

test masca regeneratoare namol 417 cosmeticsSenzaţia de după este una foarte interesantă: aceea de piele foarte moale, catifelată, dar acoperită cu un strat de pilitură de fier foarte fină. Conform instrucţiunilor de folosire a produsului, după îndepărtarea măştii, tenul trebuie „limpezit” cu o dischetă demachiantă umedă sau cu demachiant şi loţiune tonică. Eu am preferat să finalizez procesul cu apă şi săpun, aşa cum fac după orice demachiere şi mi-a plăcut la nebunie senzaţia de gomaj uşor în timp ce făceam asta.

E o experienţă în sine să foloseşti acest produs – în afară de beneficiile pe care le are asupra pielii – astfel încât îţi recomand să-ncerci Masca regeneratoare cu nămol de la -417 Cosmetics, mie chiar mi-a plăcut colaborarea cu ea. O găseşti în farmaciile Sensiblu

Murdărire cu spor pentru al tenului viitor!

PS Găseşti aici continuarea seriei.

Sursa foto articol

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

1 Comment

Leave a Reply