Menu
despre lucruri

Pe trend cu Fashion Days

home

Am fost zilele trecute la evenimentul „Time to change” de lansare a noilor colecţii Fashion Days şi mă aşteptam să pozez haine până mi se termină bateria la telefon – cam cum fac eu când intru pe situl lor: aleg şi pun în coş până mi se termină nervii, apoi îmi dau seama că aş termina şi bugetul familiei, după care încep să scot şi tot aşa. Anyway, n-am pozat nicio haină, pentru că oamenii au făcut o treabă tare deşteaptă: ne-au chemat la pozare, socializare şi mâncare bună – treburi raw, always gluten-free, yupiiiii – ca să ne trimită apoi un comunicat de presă foarte simplu şi la obiect, despre tendinţele sezonului de primăvară-vară 2016, cu o selecţie adecvată de produse Fashion Days pentru fiecare.

Prin urmare, nu-mi rămâne decât să iau cu aproximativ copypaste acel text pentru că, să fim serioşi, femeile îşi doresc să vadă haine şi iar haine. Aşadar, iată trendurile Fashion Days, cu link spre selecţia de produse pentru fiecare dintre ele:

Metallics – Pentru un strop de strălucire

Metallics Fashion DaysFie că au ca sursă de inspiraţie filmele SF ori opulenţa anilor ’80, piesele metalice sunt super în vogă; nici nu-i de mirare, vorbim de un trend uşor de adoptat, dar care vine la pachet cu un risc grav de împopoţonare. Aşa că mergi pe o singură piesă metalică într-o ţinută şi nu o „concura” cu bijuterii masive, ci alege-le pe cele simple şi elegante.

Găseşti selecţia Fashion Days de piese „metalice” aici.

 

Modern Femininity – Simplitate şi feminitateModern-Femininity

Cred că este cel mai „curat” trend vestimentar feminin – şi durează de câţiva ani – concentrat pe funcţionalitate şi simplitate, fără aplicaţii şi decoraţiuni. Pentru alinierea la acest trend ai nevoie de nişte piese all time classics sau reinterpretări post-moderne ale acestora: rochii de tip furou, cămăşi albe, pantaloni ţigaretă sau palazzo, fuste petrecute, sacouri, pantofi clasici, cu vârful uşor ascuţit etc.

 Găseşti selecţia Fashion Days de piese simple şi feminine aici.

 

Maritime Chic – Geometrie pentru varămaritime chic fashion Days

Toată lumea ar trebui să aibă un top marinăresc şi nu încape discuţie aici. Numai că, sezonul acesta, dungile – alb-negre, verticale, orizontale, multicolore, alb-navy, subţiri, groase – sunt duse la un alt nivel: acela care a cucerit toate piesele vestimentare ce pot fi găsite într-o garderobă: costume, sacouri, jachete la două rânduri de nasturi, tricotaje, trenciuri, fuste.

Găseşti selecţia Fashion Days de piese „marinăneşti” aici.

 

The New Romantic – Senzualitate şi romantism

the new romantic fashion days

Vorba vine că lenjeria iese din perimetrul dormitorului şi cucereşte strada sau, mai grav, biroul de corporaţie. Abia aştept să văd asta, numai că-ţi trebuie curaj să te aliniezi acestui trend ce se bazează pe piese vestimentare izvorâte din dorinţa de a lăsa mai mult la vedere. Vorbim de transparenţe, volane, mătase, satin, dantelă, imprimeuri florale delicate.

Găseşti selecţia Fashion Days de piese senzuale aici.

 

Sunset – Explozie solară de culorisunset

Cred că ăsta-i trendul pe care-l aşteaptă toată lumea, măcar teoretic, ca o garanţie pentru faptul că, în sfârşit, vine vara. Paleta cromatică aprinsă în care se înscriu aceste piese te duce gândul la plaje fierbinţi, piele bronzată şi apusuri din alea care strâng multe Like-uri pe Facebook. Dacă alegi ţinute atât de colorate, temperează-ţi pofta de accesorii „ţipătoare”, să n-o dai în altele.

Găseşti selecţia Fashion Days de piese estivale aici.

 

Hai, spor la shopping şi nu uitaţi: livrarea este rapidă, returul e gratuit şi-l poţi face în termen de 30 de zile. Vezi mai jos şi-un clip drăguţ, making-of-ul dosarului de stil TREND REPORT pe care îl găseşti aici, pentru inspiraţie în compunerea ţinutelor.

 

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply