Menu
despre lucruri

Probează haine fără să te dezbraci!

shopping tired

Ce frumos e să mergi la cumpărături: transpiri probând haine, te dor picioarele bătând magazine, simți că-ți ies ochii din cap de la lumina artificială, te înnebunesc de cap muzicile atât de răsunătoare și diferite din fiecare colțișor de mall. Iar bomboana de pe colivă este descărcarea rapidă de endorfine când semnezi chitanța de card și-ți umpli brațele cu sacoșe. Sincer, eu aș prefera să trec direct la deznodământ – evident, fără treaba cu cardul, dacă se poate; dacă nu, măcar să sar peste etapele preliminarii care implică oboseală, nervi și miros corporal îndoielnic (mai ales de când probatul e sport extrem din cauza burții de gravidă).

Și iată că rugile mi-au fost auzite și se poate: în perioada 01-16 octombrie, Sun Plaza a pregătit o cabină virtuală în care poți să-ți faci orice combinații de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. Ai la dispoziție 70 de ținute din 25 de magazine ale centrului comercial, plus consilierea oferită de fashion editor-ul eva.ro. Tot ce trebuie să faci ca să accesezi cabina e să prezinți la Info Desk-ul acesteia un bon de cumpărături în valoare de cel puțin 100 de lei de la orice magazin din Sun Plaza sau a unui bon de cel puțin 200 de lei din Cora sau Leroy Merlin. În afară de testarea cabinei de probă virtuale, vei putea să bagi mâna în urna cu vouchere dedicate participanților la campanie.

928x328

Compune ținute și câștigă una pentru sezonul rece

Cabina de probă virtuală este amplasată la parterul centrului comercial și poate fi încercată de luni până vineri, între orele 17:00 și 21:00, iar sâmbăta și duminica între 12:00 și 18:00. Acesta este modul în care Sun Plaza a ales să-ți prezinte colecțiile de toamnă și, sincer, mi se pare mult mai la îndemână decât să fac inventarul tuturor magazinelor au pied.

Dacă mai dai și share pe Facebook (în albumul dedicat de pe pagina Sun Plaza) la ce faci în cabină – ținutelor create de tine, adică – și te tăguiești în poză, intri în cursa pentru cele cinci premii mari: ținute din colecțiile de toamnă-iarnă, care vor fi anunțate în data de 19 octombrie. Aici găsești lista de “premii mici”, adică voucherele acordate pe loc, precum și întregul regulament de concurs.

Hai, inspirație maximă și baftă multă!

Sursa foto articol

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply