Menu
this is me

R.I.P., Nelly!

La mine la metrou e o batrana incepand de saptamana asta. Ea cerseste. Si sta numai dimineata. Bad choice of begging schedule: lumea e grabita spre serviciu intr-o adormeala si acreala matinala atunci. Eu ma trezesc cu aproximativ doua ore inainte sa plec spre serviciu, asa ca am destul timp sa-mi revin. Cred ca sunt singura persoana fresh care intra la metrou la ora aia. Si care actually o vede pe batrana.

Luni am zis ca nu ii dau bani, ca nu dau bani de lunea. Desi parea ca avea mare nevoie. M-am gandit prea tarziu la asta, trecusem de ea deja…

Marti ma gandeam atat de profund la cat de rau o sa-mi mearga (am o superstitie foarte strong fata de a doua zi din saptamana), ca nici n-am observat-o.

Miercuri mergeam repede si m-au ajuns gandurile din urma… n-aveam niciun motiv sa nu ii dau (chiar nu incurajez cersetoria, dar batrana chiar parea sa aiba nevoie)… dar am zis sa nu ma intorc din drum, ca imi merge rau.

Ironia sortii este ca ei ii merge rau tot timpul, si nimanui nu-i pasa. Iar eu nici macar n-am acceptat sa-mi mearga rau o zi ca sa-i dau, acolo, 1 leu. Sa-i mearga si ei bine macar cinci minute.

Azi m-am suparat pe mine.

PS. In drum spre birou, cu noaptea-n cap, m-a sunat fostul meu prieten. I-a murit mama. Am stat ani in casa cu femeia aia. Cand am ajuns la serviciu, mi-am dat seama ca port cerceii primiti de la ea. Prima oara in cativa ani se intampla asta. Ca sa vezi coincidenta… R.I.P., Nelly! 🙁

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply