Menu
despre lucruri

Să alergăm performant

SS15_Boost_PR_treated_1x1_F1

E la modă să mergi la maraton, dom’le. Drept pentru care, eu mă bucur din mai multe puncte de vedere:

  • Nu se mai uită (atât de) multă lume cruciş la tine când îţi faci turele zilnice în pas alergător, recte rişti mai puţine fluierături „Ce bine eşti, păpuşa!”.
  • Încălţămintea sport nu numai că a devenit un must, dar este so in încât îţi poţi scuza în ea picioarele de la tocuri sub aproape orice
  • Grupul maratoniştilor arată, în general, mai bine, se îmbracă mai bine, mănâncă mai bine, trăieşte mai bine în sinea lui. Aşa că, din nou, riscul de a-ţi atrage invidii pentru că faci asta scade considerabil, că toată lumea s-a apucat de alergat într-un fel sau altul.

Prin urmare, ce să-ţi doreşti de la 2015 decât să alergi şi mai cu spor, să te apropii de nirvana adrenalinei cardio şi mai profund? – Sincer, eu mi-aş dori o pereche din ăştia din piele de şarpe bolnav, n-aş face mare brânză cu ei în alergare, dar ştii ce bine aş arăta la pas?

sa alergam performant

Sursa foto

Ca să revin la ce să-ţi doreşti mai mult de la 2015: iată că Adidas ţi-a citit gândurile bine oxigenate şi a conceput Ultra BOOST, promovat drept cel mai performant pantof de alergare de până acum. Construcţia acestuia s-a bazat pe tehnologia 3D a sistemului Aramis, folosit de NASA, Boeing şi Audi în testele de impact pentru a studia vibraţiile şi pentru testele de anduranţă.

Pantoful care numai cartofi prăjiţi nu face

Super-pantoful lui Adidas se pliază intuitiv pe modul în care fiecare aleargă şi îi dă energie retur graţie tehnologiei BOOST™, îi oferă un suport de neegalat şi confort de cursă lungă.

Ultraboost_FW_Exp_Linear

Returul de energie se realizează prin cantitatea ridicată cu 20% a materialului de amortizare BOOST per pantof şi prin eliminarea materialului tradiţional EVA (folosit pentru talonetă).

Confortul adaptabil se realizează prin tehnologia de nouă generaţie Primeknit, care oferă piciorului confort în punctele care se dilată în timpul alergării, iar laba piciorului se poate lăţi cu până la 10 milimetri în timpul ăsta.

Suportul de neegalat este oferit de talpa Strech Web, care se mulează în funcţie de modul în care calcă piciorul şi de tipul de mişcare moment cu moment. De asemenea, pantoful are o nouă construcţie pentru zona călcâiului, care previne suprasolicitarea tendonului lui Ahile.

Şi, of course, nu putea lipsi veteranul sistem cu dublă densitate TORSION – remember the TV ads in 1990? – care uşurează mişcarea singulară dintre călcâi şi zona frontală a labei piciorului, pentru mai multă stabilitate şi mai mult control la fiecare pas.

Deja îmi sună a maşină germană, dar, dacă ei spun că Ultra BOOST va fi băgat în magazinele Adidas începând cu 25 februarie, n-am decât să-i cred, nu? Între timp, îi aştept pe ăia galbeni; că, spre deosebire de fraţii lor Zu Flux în alte culori – chiar şi cei animal print – n-au binevoit să răsară până acum pe meleaguri româneşti. Cât să-i mai vânez şi eu prin târg?

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply