Menu
despre lucruri

Sai dai laba, Rex, cand ajungi in Rai

Rex isi face copilaria la casa de weekend de la tara si principala lui preocupare este sa dea intr-o bucurie dementa cand il viziteaza taica-meu de doo ori pe zi pe traseul tur&retur casa-work.

Atunci, cainele lup in devenire scapa de cenzura lantului si tranteste o alergatura fie prin rasadurile de rosii cultivate hobbyistic de partea cu inclinatii agriculturale a familiei – dad, fie prin randurile infricosate de gladiole cultivate pasional de partea cu inclinatii horticole a aceleiasi familii – his wife/mom2.

Cu succes se remarca Rex in serile de iarna in post si frupt de soba, cand incalzeste salele lui dad adormit neasteptat in casa de la tara, once again, in stilul the Idri family. Cu acelasi succes plimba in gura cu nonsalanta bobocii de rata ai vecinului de dupa gard, capturati cu stil si laba in iarba gradinii pe care cu destoinicie o patruleaza.

De asemenea, Rex se mai remarca prin: maraton 200-metri araci prin vie dupa gaini, intrerupt taurul cand e deja pe vaca (nu m-am hotarat daca din gelozie sau din necunostinta de cauza), lovituri la gioale cu coada total involuntar si dureros. De mult nu-l mai pot ridica in brate, dar Rex e tot pui. In schimb, ii iese cu succes sa-si puna labele din fata pe umerii mei si sa ma limbeze de bucurie la tete-a-tete.

Rex s-a adaptat pana la urma in curtea fara pui de rata si vaci la monta next-door cand a fost mutat la casa din oras. Se distreaza cu pisicile impertinente de pe garduri si cu vecinul patruped de peste ulita, un schnautzer total handicapat in comportamentul social din lantz.

Intra cu bucurie si alegatura prin usa din dos ca sa aterizeze la televizor cu restul familiei si se intinde mai mult decat e plapuma cand dad lipseste din pat si mom2 ii da permisiune de urcare. Din pacate, Rex n-a fost ager la invatzat teoria gresiei in practica alergatului in patru labe, drept pentru care fix in derapaj si-a facut un cucui intre ochi. De atunci, doar cele doua labe din fata au mai pasit in incinta, restul de Rex – nu.

Rex da laba, Rex sta si se culca, Rex aduce batzul si pisica, Rex mananca strugurii boaba cu boaba si micii delicat, Rex stie cum suna motorul de Toyota si cum pasim cu totii, Rex are latraturile numarate si le distribuie numai la nevoie, in rest arata destul de fioros incat sa tina situatia la distanta.

Rex isi numara pasii pe alee, intre poarta si castronul cu apa din spate. A orbit si si-a belit tot botul din colt in colt de casa. Nu mai aduce jucaria, nu-si mai tine traseul la fugarit pisici, iar laba o da pe nimerite. Dar s-a-nvatat cu asta, noi cred ca suntem mai daramati decat el.

Bate vantu-n curte. Dad l-a gasit pe Rex mort. 🙁

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply