Menu
despre lucruri

Schi pe pâine, glam pe pârtie

Armani EA7

Ştiu că nu se cade, dar m-au fascinat mereu rusoaicele pe toate pârtiile pe care le-am întâlnit. Le au astea cu înzorzonatul în orice împrejurare, chiar şi când alunecă precum nişte mâţe leneşe în două picioare pe schiuri. Şi m-am întrebat mereu de unde se îmbracă. E, eu nu spun că de la Armani, dar iată că marca lor de îmbrăcăminte sport, EA7, a scos o colecţie tare ochioasă pentru pârtii, cu care le poţi lua faţa rusoaicelor.

 

De unde anii trecuţi se plimbau numai neoane pe schiuri sau placă, iată că acesta este sezonul costumelor de schi albe, negre sau jumi-juma. În rest, ca toate hainele bune pentru sporturile de iarnă, piesele Armani EA7 menţin temperatura corpului la nivel optim, nu permit pătrunderea umezelii, sunt flexibile şi modulare, ca să nu stai o sută de ani în pauza de toaletă – ştiu doamnele prea bine cum e cu costumele alea tip salopetă pe pârtie.

Aruncă o privire şi la selecţia de accesorii Armani EA7, Stella McCartney şi Marc Jacobs care merg senzaţie la vestimentaţie.

Că tot vine sărbătoarea aceea importată, cu implicaţii cardiovasculare, şi cauţi un cadou pentru domnul pasionat de ale iernii activităţi sportive, iată şi două exemple din colecţia Armani EA7 potrivite pentru el.

Produsele sunt disponibile în magazinul Sport/Couture din Băneasa Shopping City şi pe www.sportcouture.ro. Hai, pârtie glamouroasă!

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply