Menu
STIL DE VIAŢĂ

Seara se lasă odată cu preţurile

night shopping

Sincer, m-am săturat să bat drumul până la Promenada, că tot am ajuns pe-acolo cu diverse treburi în ultima săptămână, de-am învăţat parcarea pe de rost; dar  se pare că providenţa şi tehnicile de vânzare vor să-mi strice planurile, că pe 17 iunie, între 22:00 şi 24:00, oamenii ăştia o pun de-un Shopping Night. Peste 50 de magazine or să ofere reduceri de până la 50%, chiar şi pentru colecţiile noi, dacă tot şi-au prelungit programul de funcţionare cu două ore. Iată ce comercianţi îşi bagă angajaţii în suplimentare pentru această acţiune:

 

FASHION: Braiconf, Brise, Calzedonia, Colin’s, Deichmann, Depot 96, Ecco Shoes, Enzo Bertini, H&M, Hervis, Humanic, Il Passo, Intersport, Intimissimi, Kazar, Killtec, Lashez, Manoush, Office Shoes, Peek & Cloppenburg, Pepper Shoes, Promod, Stefanel, Suvari, Tchibo, The North Face, Tommy Hilfiger.

 

BEAUTY: dm, Oliviers, Plant Univers, Sephora, The Body Shop, Optiblu, Sabon, Yves Rocher.

 

DECORAȚIUNI INTERIOARE: Chic Ville.

 

CĂRȚI ȘI PRESĂ: Autograf, Cărturești.

 

ELECTRONICE: Flanco, iCentre.

 

TURISM: Christian Tour.

 

KIDS & TOYS: Babyna, Contessina, Lego, Noriel, Pink & Blue, Primigi, Tinkerbella.

 

JEWELLERY: Murano, Pandora, Splend’or, Swarovski.

 

FOOD & GAMES: TrickShot.

 

Vezi aici ofertele fiecărui comerciant în parte.

Cică după ce-ţi umpli mâinile cu sacoşe, organizatorii te aşteaptă să-ţi ungi şi sufletul cu un pahar de Prosecco din partea casei. N-am înţeles exact dacă îl primeşti la casă ori se plimbă vreun chelner BGS cu tava plină după tine. Mă-ntreb cu ce se pleacă apoi cu alcoolul la bord, că RATB-ul nu mai merge la ora aia… Bine, nu mai vorbesc de faptul că în două ore abia reuşesc să mă probez de cinci rochii şi trei perechi de pantofi ici-colo…

 

Sursa foto

 

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply