Menu
POVEŞTI

Senzational!! Incredibil!! In premiera!! In exclusivitate!!

De fapt, nu mi s-a mai intamplat nimic interesant, dar am zis sa pun un titlu din asta gen Dan Diaconescu in direct si in inregistrare si in reluare, ca poate se uita lumea, totusi…

In seara asta plec la mare. Asta ar trebui sa fie interesant, ca nu plec la bronz si d-astea (desi, Doamne ajuta, printre starea de a fi praf-tandari, sper sa am parte si de 8 mp de plaja, cum am auzit la stiri ca trebuie fiecarui turist nefericit ajuns pe litoralul romanesc). Nuuu, plec pentru Sunwaves II, o adunare de DJ care pun muzica pentru o adunatura d-ashtia, d-alde noi, adica de oameni cu urechi de fier. (o sa ajungem niste clapaugi).

Numai ca, din gasca initiala: a. unul nu mai merge; b. unul e bolnav; c. unul nu se stie; d. unul nu sta cu noi; e. unul o arde cu prietena lui; f. si unul e prietenul meu care, slava Domnului, nu e bolnav, merge, sta cu noi, care am mai ramas. 😉 adica eu. HA!-HA!
De fapt, cred ca ma agit degeaba, ca o sa fie toata brigada pana la urma in par pe Kudos.

Asa ca ne intalnim luni si sper sa fie ceva mai putin „Senzational!! Incredibil!! In premiera!! In exclusivitate!!”, dar mai bronzat.

System is shutting down. Enter weekend mode. ZZZZZZZZZZZZZZZZ

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply