Menu
POVEŞTI

Sexy balamuc

Mi-am intins niste rufe la uscat in balcon. Afara – temperatura optima pentru procesul de gazificare a apei din hainele rastignite pe sarma. Numai ca punctul meu de vedere a fost calcat in picioare de o pereche de muste care se calareau pe bluza mea cu dungi verzi. Am auzit de la proprietarii de caini de casa legende conform carora patrupezii lor isi elibereaza instinctele pe covoare, ca cica le aseamana cu iarba. Oare si mustele astea or fi pipait ele ceva iarba in dungile verzi de pe bluza mea?

Ma dau mai aproape, sa studiez fenomenul – daca te gandesti la prostii, incearca sa-ti imaginezi un organ sexual de musca. Nu poti, nu? Atunci?? M-am dat mai aproape sa vad cum saraca musculita, de dimensiuni unghie de deget mic, il suporta in spinare pe muscoiul matahalos si bazaitor. Cu mai multa consideratie pentru saraca musculita decat pentru dungile verzi ale bluzei mele, am usuit perechea nabadaioasa de la locatia happeningului, cu gandul ca cea mica o sa-l rastoarne pe burtosul muscoi din spate.

Nici gand! Au zburat impreuna spre un alt balcon, o alta sarma de rufe, alte dungi verzi. Or fi fost suflete-pereche! Da’ data viitoare nu mai crut pe niciunul!

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply