Menu
despre lucruri

Sincron cultural în iarbă

citim in iarba

Mâine ar trebui ca ploaia să stea la ea acasă, că ne adunăm din nou să Citim în iarbă în Herăstrău, pentru a cincea oară. Iar până la 10 zic că se duce și roua, deci puteți să vă-ntindeți păturica fără grijă la Roaba de Cultură (lângă Restaurantul Pescăruș). Tu du-te cu cartea pe care o ai în uz, iar acolo o să găsești, pe tot parcursul zilei, o bibliotecă în aer liber organizată de Editura Litera, un hotspot audiobook pus la dispoziție de Editura Humanitas și ebook-uri umplute cu lectură de www.bookblog.ro. Te-aș invita să-ți iei și copilul, dar tu știi ce răbdare are și ce predispoziție spre lectură. Totuși, în programul de activități al evenimentului au fost incluși și cei mici – poate asta atârnă mai greu în balanță.

11053202_714080742048466_6516027136949764538_n

Sursa foto

Iată ce aveți de făcut mâine în iarbă, în afară de citit:

Ora 11:00 – Curs de programare pentru copii cu Adfaber și Ateliere “Teatru și îndemânare” susținute de Grădinița Bambi și Școala Step by Step pentru confecționare de coperte, litere și marionete;

Ora 12:30 – Atelier de creație “ Citim, scriem și învățăm despre apă”;

Ora 13:00 – Atelier “Povestea cărții din mâinile tale”;

Ora 14:00 – Concurs de citit-viteză în perechi părinte-copil;

Ora 15:00 – Atelier de comunicare emoțională “Jocul norilor”, susținut de Zâna Norilor;

Ora 16:00 – Spectacol “Cei trei purceluși”, susținut de Teatrul Zurli;

Ora 17:00 – Curs de programare pentru copii cu Adfaber și Ateliere “Fantezie printre imagini” susținute de Grădinița Bambi și Școala Step by Step pentru confecționare de semne de carte și citit jurnalele de vacanță;

Ora 18:00 – Doborârea recordului la citit simultan în iarbă.

Atelierele de programare sunt recomandate copiilor care au intrat deja în clasa întâi, dar, dacă ți-l știi mai precoce de felul lui, nu ezita să te interesezi la organizatori dacă poate participa. Înscrierile pentru atelierele de programare se fac cu jumătate de oră înainte de începerea lor, în limita locurilor disponibile, cu tableta de-acasă ori cu cele puse la dispoziție de organizator.

Ai grijă să nu pleci de la eveniment fără să trimiți SMS-ul cu numele cărții și numărul paginilor citite în iarbă, ca să intri în tombolă. Poți câștiga o tabletă, iar sms-ul are tarif normal. În rest, lectură plăcută și să nu te ia somnul în natură.

afiscitim2609

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply