Menu
despre lucruri

Stil la pătrat cu copil asortat

Când am fost gravidă prima dată – și nici atunci n-am vrut să spun ce port în burtă – toată lumea-mi ura fată, ca să am cui să las moștenire pantofii și rochiile și bijuteriile de pe-acasă, de parcă d-asta faci copii, ca să perpetuezi averea, nu specia. Mă rog, a ieșit băiat și, până la urmă, toată lumea a fost mulțumită, printre altele și pentru că le-a plăcut stilul în care a crescut. Da, mi-ar fi plăcut să fiu din gama Alessandra D’Ambrosio sau Jennifer Lopez mother-daughter dress alike, cu ținute asortate, dar înclin să cred că mult ține și de atitudine, așa că mai am o șansă la capitolul ăsta în ce privește asemănarea cu fii-meu. Adică, aproximativ așa:

Acesta este unul din lucrurile pe care aplicația “Mămicile au stil!” de pe pagina de Facebook Marionnaud România vrea să le scoată în evidență: kinderul preia din stilul mamei și, cu cât mai creativă este aceasta, cu atât urmașul său va fi mai out of the box. Că percepția despre frumusețe se transmite din generație în generație – și da, îmi convine ca fiu-meu să considere că o femeie trebuie să se machieze zilnic (asta nepresupunând deloc că arată ca Muma Pădurii în rest), să poarte tocuri cât mai des și să-și aleagă hainele cu gust și atenție.

Și mi-a mai plăcut o treabă la aplicația Marionnaud: vrea să arate că româncele au stil, că apreciază viața frumoasă și lucrurile de calitate pentru sine și după ce devin mame, când timpul și resursele sunt mult mai limitate decât înainte, că nu renunță la ritualul de aranjare zilnică și că, de multe ori, acesta se transformă într-unul mai favorabil odată cu statutul de mamă. Sincer, și când mă uit la niște machiaje și outfit-uri din vremea nuliparității mele, îmi fac cruce și-i mulțumesc lui Dumnezeu c-am făcut copil. Sper să fie și mai bine după al doilea.

Revenind la treaba de azi: dacă vrei să participi la campania Marionnaud “Mămicile au stil!”, intră aici și încarcă o fotografie cu tine și copilul tău – fie îmbrăcați la fel, fie în aceeași ipostază etc. – și poți câștiga, prin tragere la sorți, o ținută de designer look-alike pentru tine și cel mic sau unul din cele nouă seturi de parfumerie oferite de organizatori.

Inspirație și succes!

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply