Menu
STIL DE VIAŢĂ

Sugestii inedite pentru case deosebite

home deco fashionup

FashionUp a marcat printr-un eveniment mic, dar şic lansarea secțiunii de home&deco a magazinului online, ce cuprinde peste 8 000  de produse.


Cu o oră întârziere, după ce semnasem condica la un alt eveniment de presă – şi dădusem două ture de cvartal ca să găsesc un loc de parcare în zona Victoriei – am ajuns la mica petrecere FashionUp
prin care a fost anunţată oficial lansarea secţiunii de home&deco, denumită „Casa”.

N-am mai prins mare lucru din acţiunea evenimentului – şi, anume, construirea unor corner-e deco de către trei invitate pasionate de design interior: Diana Mihăilă, Denisa Luntraru şi Sânziana Pop – dar am găsit locul aproape gol de lume, deci mi-am permis să monopolizez cadrul şi fotograful evenimentului până mi-a ieşit ce mi-am dorit.

corner sinziana pop fashionup casa home deco

După ce am aranjat, desigur, trandafirii împrăştiaţi artistic pe jos, revistele înţepenite într-o frunzăreală haotică şi pătura gratuit răsfirată pe căldurile alea, care-mi mai dădea şi senzaţia de pat nefăcut. Practic, am stricat corner-ul uneia dintre pasionatele menţionate anterior, dar n-am ce să fac: eu cu ordinea şi disciplina mai întâi, distracţia pe urmă.

georgiana idriceanu deichmann 2016
Din fericire, domnişoara din spatele obiectivului mă ţinuse minte de la un eveniment Deichmann de acum doi ani şi-mi povestise cum editase fotografiile cu mine de atunci,
fascinată de contrastul cromatic dintre părul blond, ochii albaştri şi florile multicolore de pe cap (vezi foto), astfel încât a fost foarte cooperantă în insistenţa mea deloc amuzantă.

Din care, ba cu aparatul ei, ba cu telefonul meu, au ieşit aceste cadre şi zic că n-arată rău.

georgiana idriceanu fashionup casa home deco

accesorii home deco casa fashionup

Altfel, ştirea este că secţiunea home&deco a magazinului online FashionUp cuprinde peste 8 000 de produse pentru casă, de la mici obiecte de mobilier, până la accesorii textile (prosoape, seturi de pat, draperii, cuverturi, covoare, feţe de pernă etc.), articole pentru bucătărie sau baie, obiecte decorative pentru întreaga casă, dar şi soluţii inteligente pentru depozitare.

Principalii furnizori pentru această categorie sunt retailer-ul francez La Redoute cu gamele La Redoute Interieurs, AM PM şi Scenario, retailer-ul german Heine şi mulţi alţi furnizori din campaniile temporare de Flash Sales. Toate produsele au livrare gratuită.

Spor la cumpărat şi la decorat!

accesorii deco fashionup casa

LATER EDIT: Am găsit acest filmuleţ care arată clar cum pe fotograf îl terorizez.

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply