Menu
POVEŞTI

Ție cât îți ia de puțin până jos, la magazin?

cronometru timp

Prin acest text aș vrea să știu dacă sunt eu defectă sau lucrurile chiar se-ntâmplă așa, și nu neapărat de când cu izolarea…


Bărbatu-meu a încurcat conceptele și mi-a luat, pentru ciorbă, ceapă verde în loc de uscată. Îl sun pe subiect, că tocmai pusesem carnea la fiert, iar el plecase cu copiii, și zice: „Du-te și tu jos, până la Mega, și ia niște ceapă”.

Super simplu, nu? Ce a presupus asta:

▪️ Să ies din pijamale (mă rog, vorba vine, din colanții stropiți în diversele ture de gătit). Adică să găsesc rapid ceva de îmbrăcat care să mă mai încapă și să nu mă frustreze „până jos”.

▪️ Să-mi pun o mască (măcar nu mai trebuie să mă dau cu fond de ten, pudră, iluminator, contur, blush). Mă pieptăn, totuși.

▪️ Să-mi iau mănuși din dulap.

▪️ Să mă încalț, să-mi pun o geacă (mai lungă, ca să nu se vadă ce cur am făcut).

▪️ Să mă descalț la loc, să mă spăl pe mâini și să mă întorc la aragaz, ca să dau focul mic sub oală. După care să mă încalț la loc.

▪️ Să cobor opt etaje după ce aștept la lift, că e unul singur, iar lumea se plimbă individual, pe bază de distanțare socială, dacă nu locuiesc în aceeași casă.

▪️ Să intru la magazin, să-mi pun mănușile, să iau ceapă și, dacă tot am ajuns acolo, să iau și castraveți, pâine, brânză de vaci și-o pungă de semințe din alea care par la ofertă, dar nu sunt și mă contrazic cu o angajată care nu cunoaște produsul și îi demonstrez că am dreptate și că au pus etichetele de promoție invers.

▪️ Să stau un sfert de oră la coadă că sunt doar două case deschise în miezul zilei, iar oamenii respectă atât de puternic regulile de distanțare socială, încât se distanțează chiar de cumpărăturile lor, adică stau tolomaci cu mâinile în șolduri și se uită cum casiera trebuie să le umple pungile.

▪️ Să mă întorc acasă (tot cu liftul, că nu e timp de mofturi fitnessistice gen urcat pe scări) și să-mi scot mănușile, geaca, adidașii, las cumpărăturile, mă spăl pe mâini, scot masca, mă schimb înapoi în colanții de gătit, scot cumpărăturile din sacoșă, mă spăl iar pe mâini și mă apuc de curățat ceapa.

La zece minute după mine au sosit și soțul cu copiii. Dar, de fapt, de ce mă plâng? Că m-am întors de la magazin la timp ca să spumez carnea… Adică, pe bune: s-ar fi mișcat cineva mai repede decât mine? 🙄🤦‍♀️

Sursa foto articol: Pressmaster | Dreamstime.com

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply