Menu
despre lucruri

Treburi uşoare de weekend

treburi de weekend

Fie că e cum au zis ei – adică două zile cu ploaie, fie că e cum cred eu – adică o căldură leşinătoare (care, btw, mie-mi place de mor, dar nu toată lumea moare aşa de plăcere la gândul), iar ne împinge nevoia să ajungem prin mall-uri weekendul ăsta, aşa că iată ce e de făcut:

 

Karaoke pentru copii

Eu tot îi dau cu Mega Mall, că mi-e aproape şi-mi place că, deocamdată, e super aerisit şi are încă faţă nouă şi proaspătă. Dacă te nimereşti cu copilul în zonă, să ştii că duminică, pe 21 iunie, poate să participe la o adunare karaoke pentru pitici, începând cu ora 16:00 – vezi şi tu dacă îţi poţi pune bază în veleităţile sale artistice sau, mai bine, îi pui şubleru-n mână. Dacă-l apucă plictisul cântând, poţi să-i dai o tură la Gymboland – e super arătos locul de joacă, am bălit la el de la prima vizită în noul mall; mai ales că are şi zonă de cafenea pentru părinţi, măsuțe în afara lui, lipite de gard (că, poate, nu-ți place meniul de la cafenea) şi e super aproape de food-court – toate aceste caracteristici sunt mană cerească pentru părinţii cu copii mici, pe care nu-i primeşte neînsoţiţi la locul de joacă (de obicei, până la doi ani).

Loredana Groza

Oricum, nu vă grăbiţi să plecaţi din zonă, că la 19:00 vine Loredana să cânte cu un grup de kinderi, aşa că pregăteşte-te pentru energia maximă a copilului tău multiplicat de 29 de ori (că atâţia sunt). Succes!

 

 

Răsfăţ pentru mamele copiilor

Dacă drumurile voastre sunt în celălalt capăt de Bucureşti, Plaza România te aşteaptă (şi mai bine laşi copilul în grija altcuiva, ca să te bucuri pe deplin) la o după-amiază de răsfăţ, cu ocazia celei de-a doua ediţii a Beauty Tunnel. Sâmbătă şi duminică (20 şi 21 iunie), între orele 15:00 şi 19:00, oameni pricepuţi din domeniul frumuseţii, modei, sportului şi nutriţiei îţi stau gratuit la dispoziţie, atât cu sfaturi şi trucuri, dar, mai ales, cu mult jinduitele şedinţe de coafură şi machiaj. Stilistul Sorin Papacioc o să „croşeteze” cele mai şic coafuri ale verii, iar profesioniştii de la Monroe Studio o să picteze cele mai în vogă machiaje de sezon. Deci, dacă ai vreun eveniment special în vreuna din serile acestui weekend, ţine-ţi rând la răsfăţ, că economiseşti banii de salon.

mesh Timisoara 54x70 Beauty Summer PR_plafar si  optiplaza_17.06

Dacă te pasionează şi stilul de viaţă sănătos, poţi participa la două seminarii despre asta, atât sâmbătă, cât şi duminică, între orele 17:00 şi 19:00:

 • Dr. Dana Miricioiu, chirurg estetician, îţi va vorbi despre cum să-ţi păstrezi pielea tânără în ciuda agresiunilor verii (soare, vânt etc.);
 • Cori Grămescu, coach de lifestyle şi nutriţie, o să te-ajute să-ţi alegi cea mai bună dietă pentru vacanţă.

Şi mai poţi asista la prelegerile susţinute de lectorii Fundaţiei Calea Victoriei:

 • Cum ai grijă de corpul tău – pregătirea pentru plajă şi expunerea la soare;
 • Cum îţi alegi costumul de baie care să te pună în valoare, în funcţie de caracteristicile corpului tău;
 • Există trucuri care să scoată în evidenţă frumuseţea pielii bronzate? – deşi eu spun, cu mâna pe inimă, că pielea bronzată corect e frumoasă de la sine.

 

În rest, roagă-te să nu plouă, că tot mai frumos mi se pare la terasă până seara târziu. Şi văd că şi kinderului îi place.

 

Sursa foto

 

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

2 Comments

 • Ventiris
  29 iunie 2015 at 10:16 am

  Și când mă gândesc că noi ne distram jucând pitulușu’, pac-pac… 😀

  Reply
  • Idriceanu
   29 iunie 2015 at 11:19 am

   da, ma, dar la ce varste? ca nu jucai pac-pac la 2 ani…

   Reply

Leave a Reply