Menu
STIL DE VIAŢĂ

Trei surse de cadouri pentru Moşi (mai) fiţoşi

Dacă ai ratat nebunia jucăriilor de la LIDL – n-am habar care-a fost faza, doar m-au lovit câteva statusuri pe Facebook în sensul ăsta – îţi propun trei surse din care Moş Nicolae sau Moş Crăciun (după caz şi planificarea economică a familiei) îşi poate face achiziţiile. Că sunt cadouri pentru cei mari sau cei mici din familie, că sunt pentru casă – că cine se accesorizează mai abitir decât ea în perioada asta – sigur găsiţi ceva frumos aici:

Păpuşi Dollflowers pentru purtat sau decorat

Eli Roman (sigur o ştii de la Realitatea TV) şi Andreea Roşianu au creat marca de păpuşi handmade Dollflowers acum patru ani şi au devenit repede un hit printre mămici. Cum ar veni, publicul le-a forţat să facă o afacere din asta şi să practice în continuare acest meşteşug. Cea mai recentă colecţie, dedicată sărbătorilor de iarnă, cuprinde o gamă largă de modele produse din multe tipuri de materiale: lemn, fimo, lână, mătase, sfoară, bumbac, la care fetele au adăugat „arome” de sezon: scorţişoară, steluţe, clopoţei.

Ai la dispoziţie modele pentru purtat (ca broşe, de exemplu) în acest sezon festiv sau pentru decorat bradul, masa de sărbători, camera copilului…

 

Butic pentru fiţele celui mic

Da, ştiu, bebeluşul tău n-are fiţe, în general ăştia micii n-au, dar avem noi, mamele, suficiente şi pentru ei, aşa că un magazin precum Baby Boutique din Dorobanţi s-a deschis la fix pentru ostoirea apetitului pentru „brand” şi atunci când vine vorba de hainele copiilor. Măcar aşa, la sărbători, dacă ne împiedică coșul zilnic s-o facem în neştire, ori de câte ori ne apucă. Mai ales că e vorba de primul magazin cu haine de marcă pentru copii la preţuri de outlet din zona asta a Bucureştiului. Conceptul Baby Boutique a fost implementat pentru prima dată acum patru ani, la Piteşti, şi s-a bucurat de succes.

 

baby boutique dorobanti

Baby Boutique Dorobanti interior

Găseşti aici îmbrăcăminte pentru copiii din gama de vârstă 0-16 ani, numai brand-uri, numai brand-uri: Armani, Moncler, Burberry, Dior, Simonetta, Pincopallino, Roberto Cavalli, Byblos, Hugo Boss, Moschino, Miss Grant etc. Parcă-ţi vine să mai slăbeşti niţel, să intri şi tu în ceva, a?

 

Cadouri de designer, de la mâncare la haine

Aceasta este o sugestie pentru Moş Crăciun deja, pentru că Marché de Noël, târgul cadourilor de designer, se întoarce la Casa Universitarilor abia în perioada 10-11 decembrie.

targ-noel-2016Dan Pierșinaru, fondatorul conceptului, a caracterizat această ediţie a târgului drept „un echilibru perfect de design de obiect, creaţie vestimentară, bijuterii de autor şi produse bio, gata să transmită toată energia creativă a designerilor”, aşa că ai de unde alege cu cadou frumos pentru tine, pentru el sau pentru masa de Crăciun. Probabil vei găsi ceva şi pentru cel mic în secţiunea de alimente bio, o gustare de mare savoare.

Târgul este deschis sâmbătă, 10, şi duminică, 11 decembrie, între orele 11:00 şi 20:00 la Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46, sector 2, Bucureşti), iar accesul costă 10 lei.

 

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply