Menu
despre lucruri

Vagina fine tuning

femilift

Azi iar mă bag în fundul femeilor (când m-am băgat data trecută, aici, a fost o mare distracţie după distribuirea pe FB) şi le prezint o premieră pe piaţa românească de servicii medicale: FemiLift, un tratament pentru relaxarea vaginală şi incontinenţa urinară. Nu l-am încercat – aş zice că n-am nevoie, deocamdată, mai văd eu după al cincilea copil – aşa că redau fix informaţiile care mi-au fost transmise.

În altă ordine de idei, de când am intrat – eu şi anturajul – în epoca de făcut copii, am tot auzit poveşti (şi îmbucurătoare, şi întristătoare) despre urmările naşterilor naturale (şi, mai ales, ale epiziotomiei – cele întristătoare, desigur) asupra performanţelor sexuale din cuplurile care „au născut”. Din ce-am citit prin studii, naşterea naturală cu perineul intact bate naşterea prin cezariană, care bate naşterea naturală cu epiziotomie, atunci când vine vorba de sexul după lăuzie. Dacă te interesează subiectul, poţi vedea mai multe şi aici.

Tratament delicat, uşor de suportat

Prin urmare, cine se confruntă cu relaxarea muşchilor vaginali (adică „s-a lărgit”, pe româneşte) şi cu incontinenţa urinară – fie ca urmare a naşterilor, fie din cauza vârstei, că e şi asta foarte posibil, fie a unei histerectomii sau a altor intervenţii chirurgicale în zonă – are acum la dispoziţie acest serviciu de recalibrare a vaginului cu ajutorul unui laser. Intervenţia este sigură, nedureroasă şi cu rezultate destul rapide – la 3-6 luni de la tratament.

femilift1

Columna Medical Center a investit în laserul FemiLift care stimulează regenerarea colagenului în zona unde acţionează, remodelându-l apoi. Laserul pătrunde în dermă, lăsând ţesutul înconjurător intact, iar epiteliul peretelui vaginal este regenerat. FemiLift tratează întreg spaţiul pre-uretral, creşte grosimea peretelui vaginal şi oferă un suport crescut structurii pelvice. Este un tratament delicat pentru femei, efectuat de un medic ginecolog. Sunt necesare trei şedinţe, câte una pe lună, iar costul total al tratamentului este în jur de 3000 de euro.

La banii ăştia, îţi sugerez măcar să te asiguri c-ai terminat-o cu făcutul de copii. Nu se alta, dar să nu se lălăiască iar treaba.

Sursa foto articol

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply