Menu
despre lucruri

Vans + Disney = love

Anul trecut, pe vremea asta, eram încâlcită rău în pregătirile pentru petrecerea de moţ a copilului şi mă dădeam de ceasul disperării că nu-i găsesc haine pe gustul meu şi pe tema evenimentului: un fel de lumea lui Mickey Mouse. Până la urmă, a trebuit să mă mulţumesc, şi pentru el, şi pentru noi, cu nişte tricouri comandate on-line, dar care şi-au făcut treaba, până la urmă, că pozele ne-au ieşit frumoase.

_DSC0716

După care, evident, colecţiile de toamnă ale marilor retaileri de haine m-au umplut de spume cu toate personajele Disney în toate poziţiile, pentru toate vârstele. Că doar aşa am păţit şi la nuntă: m-a apucat leşinul căutând sandale cu ţinte pentru rochia de mireasă (cu ţinte) pe care mi-am creat-o şi, până la urmă, a trebuit să le fac şi p-astea la comandă; ca apoi, evident, să se umple piaţa de încălţăminte cu astfel de elemente ornamentale hardcore. Ce să-i faci, aşa păţeşti când eşti vizionar.

 

Familia Mouse îşi schimbă pantofii

Ca să nu mă mai consum în ciudă şi de data asta, am ales să împărtăşesc noutatea cu voi, că poate se află vreo mămică disperată pe lumea asta în căutare de recuzită pentru petrecerea copilului şi mă mai consolez un pic aşa: Vans a lansat, în colaborare cu Disney, colecţia „Young at heart” în care joacă Mickey şi Minnie Mouse, Winnie The Pooh, Donald Duck, Goofy şi Pluto.

Disney-x-Vans-20

Colecţia cuprinde şase modele de pantofi, haine şi accesorii: tricouri, pălării, rucsacuri, şepci, şosete, brelocuri.

screen-shot-2015-05-20-at-01-28-27

Dintre toate modelele de încălţăminte Vans, eu, una, mă bucur tare că au ales să folosească pentru această colecţie de pici şi pantoful de tip Slip-On (sau „espadrilele”, cum le zicem noi mai popular), că tare greu mai e să-ncalţi un puşti viermuitor cu un pantof cu şireturi. Mai ales pe căldurile astea.

Articolele din colecţia Disney sunt disponibile în magazinele Vans din AFI Palace Cotroceni şi Mega Mall Pantelimon.

Spor la asortat desenele animate!

disney-vans-collection-june-2015-3

 

VANS-X-DISNEY_MINNIE-PACK_Group2_NEW-FORM

 

Vans-Disney-2015-Collaboration-Collection-008

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply