Menu
STIL DE VIAŢĂ

Veselă (de) petrecere

Party Plates

De câteva zile parcă ne-am mutat la sanatoriu sau am plecat în vacanţă, că mâncăm bine şi ne plimbăm şi dormim la prânz, de-am zis că mă fac în ultima săptămână de sarcină cât nu m-am făcut pân-acum. Că urc şi cobor scări de zeci de ori pe zi, mai dau cu mătura sau mai spăl o rufă la mână nu ştiu cât se pune ca să nu se pună. Eh las’, că mă revanşez eu după.

În altă ordine de idei culinare, dacă tot am alunecat un pic într-un soi de perioadă de comfort food în aşteptarea enervantă a kinderului 2, m-am amuzat maxim de nişte accesorii pentru mâncat, gândite de Oana Titică de la Good Food (şi Chicineta.ro) şi Ioana Stănescu, fondatoarea Colorate Boutique: o colecţie de farfurii haioase, fabricate în România. Le-or fi chemând Party Plates, dar eşti liberă să le foloseşti în cele mai diverse ocazii de ameţit papilele gustative, fie în grup, fie pe cont propriu, dar în stil mare şi amuzant.

Party Plates

 

Colecţia cuprinde nouă piese din porţelan, fiecare fiind inscripţionată cu un mesaj memorabil; adică sunt un fel de statement plates pe care le-aş recomanda oricărei nore fără inhibiţii să le scoată pe interval când îi vin socrii la masă.

 

Chicineta.ro - Party Plates-5

Chicineta.ro - Party Plates-4

Chicineta.ro - Party Plates-3

Chicineta.ro - Party Plates-2

Chicineta.ro - Party Plates- 1

Zic că mesajele şi efectul pe care farfuriile îl vor avea asupra musafirilor fac toţi banii – şi nu sunt chiar puţini, 39 de lei per bucată. Le poţi achiziţiona de pe shop.chicineta.ro şi le poţi curăţa în maşina de spălat vase.

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply