Menu
PARENTING

Weekend de poveste pentru copii

Duminică o să fie frumos, luaţi cu asalt parcurile, dar sâmbătă n-aş sta toată ziua pe-afară, că tot nu mi-a ieşit frigul de Frankfurt din oase. Aşa că am adunat nişte recomandări de petrecut timpul înăuntru cu ăştia micii – deşi suţin cu îndârjire că prin spaţiile închise, cu copii mulţi laolaltă, circulă şi se combină viruşii mai rapid decât ţinutele mele în comenzile pe Fashion Days.

Mă rog, ţineţi pumnii strânşi să nu le sufle nimeni nimic în nas alor voştri şi bucuraţi-vă de poveşti: 

Epoca de Gheaţă prinde viaţă la Sun Plaza

Dacă n-aveţi copii slabi de înger şi, mai ales, dacă sunt fani ai binecunoscutei serii animate, îi puteţi duce în mall-ul de la Piaţa Sudului ca să rămână cu gura căscată la exponatele animatronice în mărime naturală reprezentând zece mamifere dispărute în timpul glaciaţiei.

epoca de gheata sun plaza 1 activitati copii

epoca de gheata sun plaza 2 activitati copii

epoca de gheata sun plaza 3 activitati copiiAșezate în decoruri specifice perioadelor în care au trăit, mamutul de cinci metri înălţime, tigrul cu dinţi-sabie, toxodonul (un strămoş al rinocerului) vor readuce la viață în imaginaţia celor mici o lume uitată, plină de extrordinar.

Expoziţia poate fi vizitată până pe 31 ianuarie 2017, intrarea este liberă, iar fiorii pe şira spinării sunt garantaţi celor care vor să încalece impresionantele animale pentru o poză spectaculoasă.

 

Garda Felină păzeşte Mega Mall

Eu mai departe de Regele Leu de la cinematograf n-am trecut, iar ăştia micii ai mei nici pe ăla nu-l cunosc, deocamdată. Dar am auzit că sunt la mare modă aventurile eroilor din Garda Felină – un fel de spin-off al The Lion King – aşa că, dragi părinţi de fani ai lui Kion & company: copiii sunt aşteptaţi să ia parte la activităţi interactive, menite să le stimuleze abilităţile de coordonare şi aptitudinile fizice care-i vor pregăti să facă parte din Garda Felină.

garda-felina mega mall activitati copii

Zona de evenimente de lângă food-court-ul Mega Mall găzduieşte aceste activităţi atât sâmbătă, cât şi duminică, în intervalul orar 16:00-19:00, iar asistenţa pe parcursul lor va fi asigurată de o echipă de animatori profesionişti. Deci ţi-ai luat de-o grijă cât kinder-ul mută bolovani, caută fructe în vizuina hienei, colorează sau lipeşte abţibilduri cu imagini ale membrilor Gardei Feline.

O să primească şi o bentiţă cu design inspirat din imaginea personajului preferat al desenelor animate, super accesoriu pentru imortalizat momentul la panoul evenimentului. Succes cu asta, al meu cel mare nu mai stă la poze deloc.

 

Spectacol muzical la Teatrul Elisabeta

Când fii-meu cel mare i-a cunoscut pe Pia, Vio şi Kito, personajele trupei de teatru Pam-Pam, la un spectacol muzical, acum vreo jumătate de an, a fost fascinat din prima, a stat locului o oră întreagă – la doi ani jumate, pe atunci. Bine, tipul e şi foarte „meloman” de fel, era imposibil să dau greş cu această activitate de timp liber.

E, sâmbătă, 5 noiembrie, începând cu ora 11:00 Teatrul Elisabeta găzduieşte un alt spectacol al trupei Pam-Pam: „La şcoală este ca-n poveşti!”, în care Pia, Vio şi Kito încearcă să-l convingă pe Împăratul Lenevilă de frumuseţea şi importanţa educaţiei.

afis-elisabeta-final-01Alături de Pam-Pam (un pinguin) şi Bum-Bum (un urs panda), cei trei membri-instrumente ai trupei de teatru (pianul, vioara şi chitara) vor cânta, dansa şi interpreta teatral pe acorduri de rock’n’roll, hip-hop, pop sau chiar folclorice (vezi Periniţa), cu mare efect asupra interesului copiilor şi bunei-dispoziţii a părinţilor.

Spectacolul este recomandat copiilor începând cu vârsta de patru ani.

Există două categorii de bilete, de 25 şi, respectiv, 35 de lei şi pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Teatrului Elisabeta (Bd. Regina Elisabeta nr. 45) sau de pe www.teatrulelisabeta.ro.

După experienţa similară din primăvară, Tudor şi-a mai dorit o chitară. Aşa că distracţie plăcută şi spor la cumpărături!

Sursa foto articol

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

1 Comment

Leave a Reply