Menu
PARENTING

Weekend dramatic pentru copii

teatru-copii

Mă simţi Facebookul că iar mă strofocam să umplu cu activităţi educative programul familiei la sfârşit de săptămână, aşa că mi-a aruncat în feed un anunţ cu Pinocchio la Berăria H. Evident, la prima şi fugitivă privire, mi-a părut o combinaţie dubioasă, un trip de hipsteri exacerbaţi care se foloseşte de laitmotivele copilăriei pentru umplut timpul postmodernist. După care m-am gândit c-ar putea fi, într-adevăr, un spectacol de teatru pentru copii şi-am aprofundat subiectul.

După care mi-am zis să investighez ce se mai joacă weekend-ul ăsta prin Bucureşti pentru ăştia micii şi-a ieşit următoarea listă, pentru toate gusturile, intervalurile orare, grupele de vârstă şi bugete:

SÂMBĂTĂ

Ora 11:00 / „Pinocchio” la Berăria H intrare liberă, cu rezervare masă. Nu se specifică grupa de vârstă. Mai multe detalii aici.

Ora 11:00 / „Mica Sirenă” la Teatrul Ţăndărică13-17 lei pentru copii şi 15-19 lei pentru adulţi, în funcţie de rând. Vârsta recomandată: de la trei ani. Mai multe detalii aici.

Ora 11:00 şi 18:00 / „Bicicleta roşie” la Opera Comică pentru Copii – 23,76 lei pentru copii şi 29,70 lei pentru adulţi. Vârsta recomandată: de la şapte ani. Mai multe detalii aici.

Ora 17:30 / Spectacol cadou, de Ziua Muzicii – intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Vârsta recomandată: de la trei ani. Mai multe detalii aici.

Ora 19:00 / „De-a Micul Prinţ” la Centrul Naţional al Dansului – 23,76 lei pentru copii şi 29,70 lei pentru adulţi. Vârsta recomandată: 4-6 ani. Mai multe detalii aici.

 

DUMINICĂ

Ora 11:00 şi ora 18:00 / „Despre o pasăre rară” la Centrul Naţional al Dansului – 23,76 lei pentru copii şi 29,70 lei pentru adulţi. Vârsta recomandată: de la 13 ani. Mai multe detalii aici.

Ora 18:00 / „Bate toba” la Palatul Naţional al Copiilor – 23,76 lei pentru copii şi 29,70 lei pentru adulţi. Vârsta recomandată: opt luni – trei ani. Mai multe detalii aici.

 

Hai, weekend plăcut şi vizionare liniştită!

 

Sursa foto

 

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply