Menu
STIL DE VIAŢĂ

#WOMANISM by Intersport: să fii femeie e un efort!

Intersport womanism campanie femei

Nu, în acest articol nu mă voi plânge (din nou) de toate lucrurile pe care le am de făcut în viață (ca să nu zic în fiecare zi) ca femeie și mamă, ci doar vreau povestesc despre o campanie care ne pune pe podium, pe mine și pe orice femeie, sportivele” vieții moderne.

 

Zilele trecute am participat la conferința de presă organizată de Intersport pentru lansarea campaniei de imagine ce se desfășoară sub hashtag-ul #WOMANISM și care își propune să îmbărbăteze femeile de pretutindeni (zic așa, rudimentar și, posibil, lipsit de political correctness, că nu mai pot cu empowerment­-ul în limba română) și să le omagieze eforturile pe care le depun în viața de zi cu zi din postura de femei, soții, mame, femei de afaceri, sportive etc.

intersport womanism campanie femei conferinta presa

Conform comunicatului de presă, iată cum ar trebui să înțelegem această campanie: Obiectivul INTERSPORT este ca #WOMANISM să fie punctul de referință al fiecărei femei, cu ajutorul căruia să redevină stăpâna propriei vieți și să cucerească tot ce îi aparține, de drept. (…) 

Volumul de muncă al femeilor și provocările aferente cresc direct proporțional cu rolurile din ce în ce mai diverse pe care acestea trebuie să le adopte! INTERSPORT crede în puterea remarcabilă a fiecărei femei, de aceea lansează platforma digitală, womanism.intersport.ro. 

Prin această campanie, INTERSPORT stă alături de ele și le încurajează la fiecare pas pentru a recâștiga încredere în propriile forțe și abilități, pentru a fi libere să-și definească corpul, stilul, alegerile, timpul, sănătatea, încrederea în sine și, în cele din urmă, întreaga viață. 

INTERSPORT traduce conceptul și sensul filozofiei sale prin identificarea a 6 piloni diferiți care reprezintă principalele domenii pe care femeile le domină: Own Your Time (Acordă-ți timp), Own Your Choices (Asumă-ți alegerile), Own Your Style (Asumă-ți stilul), Own Your Confidence (Ai încredere în tine), Own Your Health (Ai grijă de tine), Own Your Body (Asumă-ți corpul). 

intersport campanie femei womanism larisa iordache anca serea adela popescu dana rogoz

Acești șase piloni ai campaniei au fost susținuți prin poveștile de viață ale șase femei celebre: Anca Sînă Serea, Adela Popescu, Dana Rogoz, Larisa Iordache, Deea Condrea și Anca Ciota, iar la eveniment au rulat videoclipurile pe care acestea le-au făcut pentru susținerea campaniei. 

Sincer, cel mai emoționant mi s-a părut cel al Ancăi Serea care – cum altfel – a vorbit despre provocările vieții sale de mamă cu cinci copii, despre cum s-a schimbat relația cu propria sa mamă de când are copii și despre ajutorul pe care încă îl primește din partea acesteia zi de zi. Așa că-l las aici, să vă emoționați și voi: 

Știu cât de greu este „să faci atâtea” zi de zi; deci, da, sunt de acord cu ce zice Intersport, ba chiar mai mult: suntem nu numai „sportivele vieții moderne”, ci „sportivele de performanță ale vieții moderne”, cu multe accidentări, dar mult mai multe succese. Și ne bucurăm absolut justificat atunci când cineva ne recunoaște, în sfârșit, meritele.

Cât despre partea materială a campaniei, pot să-ți spun că, până pe data de 24.04, ai reducere de 50 de lei la cumpărături de peste 350 de lei, atât în magazine (menționează codul WOMANISM la casa de marcat), cât și online (introdu codul WOMANISM în câmpul „Ai cupon de discount?”).

Și continuă să faci ce știi tu mai bine: fii femeie, dar gândește-te și la tine!

Sursa foto articol

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply