Zanele sunt femei…

De dimineata, mi-a venit pe mess un banc. Bai, cum le aranjeaza Dumnezeu pe toate, ca pana si katerincile vin cand trebuie in viata unui om. 😀

“O pereche sarbatoreste nunta de argint si, in acelasi timp, si 60 de ani de viata. In timpul celebrarii, apare o zana si le zice: “ca premiu pentru fidelitatea voastra timp de 25 ani, as vrea sa va implinesc cate o dorinta!”

Sotia entuziasmata exclama: “Vreau sa fac o calatorie in jurul lumii cu sotul meu!!!” si imediat dupa ce zana a atins-o cu bagheta magica apar doua bilete de avion.

Sotul se gandeste putin si, dupa aceea, adresandu-se sotiei zice: “Atmosfera asta e foarte romantica, dar am aceasta sansa doar o singura data in viata asa ca, scuza-ma draga, dar dorinta mea e aceea de a avea o sotie cu 30 de ani mai tanara decat mine”.

Sotia ramane socata dar dorinta e dorinta, asa ca zana il multumeste: il atinge cu bagheta magica si pac!!! Sotul devine de 90 de ani!!!!

Morala: toti barbatii sunt niste nenorociti, dar zanele sunt femei…” 😉

Morala pentru mine e: timpul le rezolva pe toate. Expresia asta a devenit un truism atat de strong, ca trebuie sa functioneze si la mine. 😀

Share