Menu
despre lucruri

Zece bagaje pentru 2010

Astazi am plecat. Am adunat cat am adunat si s-au facut zece. Asta s-a intamplat de dimineata. Parca au trecut 100 de ierni de la ultima oala de mazare din Pantelimon.

Dupa aproape doi ani cu zile numarate si despartiri fara numar fara numar, era PSLK s-a incheiat. M-a apucat, ca o data la fiecare doi ani, dusul pe pustiu, dorul de duca. Si-ntr-un comun acord inteles si obtinut pana la urma, am plecat. Dupa ce-am lasat totul in liniste, curatenie si mancare buna.

De azi, my Humanic it’s only a subway station away. De azi, sunt back in Militown. In furtunoasele vremuri de acum cateva luni nu mi-as fi inchipuit niciodata ca o sa spun cu intreaga mea convingere personala „maine plec” fara sa am inima rupta iar in mii de mucuri de tigara si nopti nedormite.

De data asta, it’s all on me. Mai stii pantofii astia? De data asta, i-am pus definitiv pe 70, la deteriorari. And guess what? Humanicul m-a invatat asta… si anume care-i procedura cu incaltamintea defecta… Asa ca am adunat 10 bagaje pentru 2010.

Cu toate astea, cu tot ce-a fost, cu sus, cu jos, cu alb si toate nuantele de negru, trebuie sa spun ceva ce-mi sta pe limba: multumesc, PSLK.

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

8 Comments

 • vivi
  15 ianuarie 2010 at 11:40 pm

  Ce inseamna pslk?

  Reply
 • Forever18
  24 ianuarie 2010 at 8:24 pm

  sa inteleg ca nostalgia trezeste in tine un sentiment de regret, ai lasat in urma mai mult decat un job? Oare cat de bine este sa te implici sentimental in ceea ce priveste locul de munca? daca nu te superi imi poti „traduce” pasiunea ta pentru pantofi, ce vezi dincolo de aceste obiecte atunci cand te uiti la ele?

  Reply
 • idriceanu
  24 ianuarie 2010 at 9:54 pm

  de fapt, n-ai inteles nimic, sorry :). dar nu am lasat jobul in urma. Humanicul e tot acolo in viata mea, ba chiar mai mult.
  cat despre pasiunea pt pantofi, n-ai cum sa o vezi daca nu esti pe acelasi film.

  Reply
 • vivi
  28 ianuarie 2010 at 2:45 pm

  Nu mi-ai raspuns: Ce inseamna PSLK? Sunt initiale?

  Reply
 • ileana
  6 februarie 2010 at 11:02 pm

  Frumoasa si trista ,ca de obicei .
  Nu mi-a trecut prin cap ca am sa dau de tine prin spatiul virtual ,eu care am pornit la drum fara stiinta si fara calauza .
  Scrii liber si fara mofturi ,esti autentica pina in virful unghiilor .
  Mi-ar placea sa ghicesti care e tiganca…

  Reply
  • idriceanu
   7 februarie 2010 at 2:56 pm

   Doamne, cum sa nu ghicesc?? Desi croitor e nou pentru mine, ileana a ramas aceeasi… Ati fost prima care a vazut in noi, si in mine, in particular, mai mult decat trebuia sa stim din manual.
   Va astept la vara, in aceeasi locatie ca acum 10 ani, ca m-am apucat sa organizez o intalnire de clasa… 🙂

   Reply
 • ileana
  7 februarie 2010 at 5:10 pm

  Asa sa fie ,tinem legatura .Pina una-alta,cind va fi gata si spatiul meu virtual ,am sa-ti dau adresa .Ai sa te miri si nu prea , cind ai sa vezi cu ce ma ocup .

  Reply
  • idriceanu
   7 februarie 2010 at 9:55 pm

   Super super, sa ne virtualizam! Abia astept!

   Reply

Leave a Reply