Menu
STIL DE VIAŢĂ

Cum rămân eu fără prestanţă la ocazii de mare importanţă

georgiana idriceanu pandora disney

E frumoasă colecţia Pandora Disney, nu zic nu, dar cât de frumos e cum mă fac eu de desene animate la fiecare eveniment al îndrăgitului brand de bijuterii…Lumea pe Facebook e gen: „Mamă, iar eşti la eveniment la Pandora, ce viaţă! Ce noroc pe capul tău! Te-ai scos!”, de zici că-mi plăteşte Pandora întreţinerea la casă şi hosting-ul la blog.

… OK, bine, m-aţi prins: evenimentele Pandora sunt printre cele mai importante din agenda mea şi fac tot ce-mi stă în putinţă să ajung la ele. Adică se pune problema aproximativ la modul:

– Auzi, poţi să-i iei tu mâine p-ăştia de la grădiniţă, că am un eveniment…?

– … iaaaar?

– E Pandora!

– A, bine…

Că bărbatu-meu ţine în portofel cardul cu reducere pe care-l primesc în fiecare an, adică tot el beneficiază de scutiri importante la cheltuielile din buget pentru fiecare 8 Martie, Paşti, Crăciun, ziua mea etc.

Deci da: e frumos la Pandora, fetele de la RANEvents care se ocupă de PR-ul lor se dau mereu peste cap ca să aranjeze totul frumos, în detaliu şi cu însemnătate pentru ocazia sărbătorită, mâncarea e bună – chiar şi eu, cu obiecţiile şi mofturile mele alimentare, găsesc ceva de consumat; mă întâlnesc, de obicei, cu Niculicea care stă cuminte la selfie-uri cât e necesar ca să iasă bine (şi) pentru mine, admir, în premieră, colecţiile de bijuterii şi-mi râd în pumni când văd că se isterizează lumea pe Facebook la postări; bonus: primim şi un cadou care nu poate fi altfel decât superb, că doar e Pandora, nu? Deci frumos, am zis.

 

Am pierdut şi speranţa din cutia Pandorei

Băi, frate, dar nu ştiu ce se-ntâmplă de câteva dăţi încoace, că tot trebuie să apară ceva memorabil (a se citi deplorabil) în participarea mea la evenimentele Pandora. La cel mai recent – pentru lansarea Colecţiei Disney – era un friiiig neprogramat, de mi-am tras pe sub rochia de prinţesă cu pietre o pereche sănătoasă de blugi. N-am putut renunţa la sandale, totuşi. Pe care le-a admirat toată lumea, dar asta nu mi-a încălzit picioarele cu nimic. Am dat drumul la căldură direct când am ajuns în maşină.

georgiana idriceanu pandora disney jeans sandale

Cu o tură mai-nainte, la lansarea colecţiilor de toamnă-iarnă, unde dress code-ul Wonderful Look mi-a inspirat o rochie mai de bal, aşa, m-am trezit că alta era îmbrăcată la fel ca mine. Adică, nici nu mai contează ce aveam în picioare, oricum nu se vedea nimic de rochie. A, şi altă tipă avea o poşetă identică cu a mea. Dacă nu-mi ieşeau nici pozele cu Niculicea, nu mă vedeam bine în seara aia…

georgiana idriceanu daniela niculi pandora

Anul trecut, înainte de sărbători, Pandora ne-a invitat la un eveniment special, parte din campania #JoyOfGiving, al cărui dress code a fost Winter Wonderland. Era o dimineaţă crocantă de decembrie când m-am dus, ÎN SANDALE şi paiete, la acest eveniment care a fost, de fapt, o şedinţă foto inviduală tare mişto, cu tematică de sezon, dar la care am aşteptat ceva ca să-mi vină rândul. În sandale, în Atelier Florens – şi ştiţi cam la ce temperaturi trebuie ţinute florile ca să nu se strice, nu? Şi ştiţi ce miştouri a trebuit să suport, nu? Dar ce poze mi-au ieşit, eeee?

georgiana idriceanu pandora mihnea ratte

Credit foto: Mihnea Ratte

georgiana idriceanu pandora iarna mihnea ratte

Credit foto: Mihnea Ratte

Bine, dacă-mi aduc aminte de peripeţiile legate de prima mea întâlnire cu Pandora ca om de presă, desfăşurată la fostul Howard Johnson, înclin să cred că relaţia mea agitată cu evenimentele acestui brand a fost predestinată.

Dar, decât să mai stau să povestesc şi despre asta, mai bine vă las cu pozele minunatei colecţii Disney în faţa căreia mi-am zis, pentru a nu ştiu câta oară de când am copii, „Bine că n-am fată!”. Savuraţi şi vă accesorizaţi bine, că sunt deja disponibile în magazine!

georgiana idriceanu charm Mickey Mouse Pandora Disney

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

3 Comments

 • Raluca Vilceanu
  10 octombrie 2017 at 10:14 am

  Wow! Ce rochie rosie frumoasa! De unde? De unde?

  Reply
  • Idriceanu
   10 octombrie 2017 at 10:19 am

   Mulţumesc! Am cumpărat-o de pe ASOS în ianuarie 2016 pentru botezul lui Victor. Uite aici albumul de la petrecere, în care o poţi vedea mai bine: http://bit.ly/2ycEDUx
   Rochia este din neopren, deci destul de groasă, cade greu şi nu se mulează chiar bine pe forme, e destul de ţeapănă. Dar, da, dă bine în poze.

   Reply
 • […] RanEvents Comm: Stilul italian cucereste vedetele (Stefanel Concept Store). Agentia a organizat un eveniment Pandora […]

  Reply

Leave a Reply