Menu
CONCURS / PARENTING

Concurs: Pampers Active Baby-Dry: testează şi te minunează! – ÎNCHEIAT

concurs scutece Pampers Active Baby Dry

Dragi mame de bebeluşi, da, voi, cele terminate de scutecele care nu mai fac faţă fluxului de pipi al celui mic – mai ales la somnul de noapte – iaca, vă întind o mânuţă de ajutor: oamenii de la Pampers mi-au pus la dispoziţie 50 de kit-uri de testare a noilor scutece Active Baby-Dry – la fel ca cel folosit de noi în video-ul de mai jos – ca să vi le distribui.

Ia o pauză şi amuză-te un pic şi de cel mare, şi de cel mic. Dă click.

Eu am testat produsul şi la „origini”, în locul unde a fost creat – Centrul de Cercetare şi Dezvoltare al Procter & Gamble din Schwalbach, Germania – şi m-am distrat teribil alături de alte mame din blogosferă tăind scutece pline, ca la televizor. Am văzut şi linia de producţie a prototipului, dar şi laboratoarele unde bebeluşii familiilor din împrejurimi verifică scutecele pe popourile lor în timp ce se joacă şi explorează într-o veselie. Vezi aici întreaga poveste, cu foto multe şi sugestive.

test scutec Pampers Active Baby Dry la Procter & Gamble Germania

Prin urmare, avem concurs Pampers!

Iar lucrurile se vor desfăşura aşa:

  • Eu am de dat 50 de kit-uri de testare Pampers Active Baby-Dry care conţin: un pachet de scutece în una din cele trei variante disponibile pe piaţă – nr. 3 (pachet de 42 de bucăţi), nr. 4 (pachet de 46 de bucăţi), nr. 5 (pachet de 44 de bucăţi) sau nr.6 (pachet de 42 de bucăţi), sticluţa cu lichidul pentru testare şi recipientul din plastic (pe care noi am uitat să-l folosim, sacrificând un biberon în loc) şi o broşură cu informaţii despre cât de super este noul scutec, inovaţie 2016.
  • Voi aveţi de dat Like noii mele pagini de blog Idrilog (e proaspătă, ieri am făcut-o) şi de scris un comentariu la postul despre concurs. Comentariul va fi de tipul: foto cu bebeluşul tău (poate fi şi cu spatele sau cu faţa acoperită, dacă nu vrei să-l expui), vârsta acestuia şi măsura de scutec pe care o poartă. Atenţie, reiau: Pampers Active Baby-Dry vine doar în măsurile 3, 4, 5 sau 6!
  • Mai aveţi de dat Share pe contul vostru la postul de concurs unde aţi comentat, folosind descrierea: „Vrei un scutec super-bun? Înscrie-te la concurs acum!”
  • Ulterior, aştept pe adresa de e-mail id*****@ya***.com datele voastre pentru expedierea premiilor: numele complet, adresa, numărul de telefon, măsura scutecului. Atenţie: data limită de trimitere a e-mailurilor este 30 noiembrie 2016, altfel premiul se anulează pentru cine n-a respectat acest deadline!
  • Practic, primul venit, primul servit, numai să îndepliniţi condiţiile de mai sus. Şi poţi locui oriunde în România.
  • Cine vrea încă un premiu intră pe situl Pampers şi scrie un review al produsului după testare. Fă un printscreen/screenshot cu testimonialul tău şi postează-l aici, dedesubt, la comentarii, iar Pampers îţi va trimite un cadou-surpriză.

concurs pampers active baby dryCrezi că noul scutec Pampers nu merită efortul?

(Bine, nu mai vorbesc despre faptul că mă jigneşti pe mine, considerând că pagina Idrilog nu merită efortul unui Like! 😀 )

Iată nişte informaţii despre Pampers Active Baby-Dry care să te ajute să-ţi schimbi părerea:

  • 3 canale absorbante: ajută la distribuirea uniformă a lichidului în interiorul scutecului;
  • laterale flexibile: oferă o fixare confortabilă pentru protecție împotriva scurgerilor;
  • microperle absorbante: strat interior ce reține și absoarbe umezeala pentru până la 12 ore;
  • straturi cu uscare rapidă: absorb umezeala și o țin departe de pielea bebelușului;
  • moale ca de bumbac*: un strat superior moale ce rămâne uscat pentru un somn liniștit; (*Produsul nu conține bumbac)
  • pielea respiră datorită materialelor folosite.

Ce zici? Partikipi?

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

2 Comments

  • adriana stan
    3 februarie 2017 at 3:33 pm

    Va multutmim am testat si noi noile scutete pamapers active babay dry suntem foarte multumite pielea bebelusului este uscata pe toata perioada nopatii si fara iritatii.

    Reply
    • Idriceanu
      3 februarie 2017 at 4:19 pm

      Eu va multumesc pentru ca ati acceptat sa participati la concurs si sa testati produsul 🙂 Ma bucur ca sunteti satisfacuta de el.
      O zi frumoasa!

      Reply

Leave a Reply